Cine a oprit vânzarea terenurilor subevaluate de la Gârcina

1

Recent s-au scos la vânzare prin executare, la niște prețuri clar subevaluate aproximativ 20 de hectare de terenuri în comuna Gârcina. Pe ultima sută de metri, datorită unor eforturi comune în care s-au implicat mai mulți factori, această vânzare a fost oprită.

Principalii care au oprit vânzarea acestor terenuri sunt cetățenii din comună. Fără implicarea lor terenurile erau deja vândute la această oră.

Cetățenii din comuna ne-au ținut la curent în permanență cu evoluția lucrurilor, iar noi nu am făcut decât să aducem în atenția publică ce se întâmplă și să punem presiune mediatică în vederea stopării acestei vânzări.

Prefectura s-a implicat direct și a găsit soluții cu cei de la Finanțe pentru ca primăria să plătească cei 300.000 lei pentru care se dorea scoaterea la vânzare a 20 hectare de terenuri.

După ce s-a terminat totul și primăria a achitat banii pentru care trebuiau executate terenurile, a venit pe cale naturală și decizia instanței care a oprit executarea silită pe motiv că banii au fost achitați și nu se mai impunea executarea silită.

Dacă cetățenii din Gârcina nu veneau la noi cu problema, noi nu puteam să o facem publică, prefectura nu se putea implica, iar primăria care ar fi putut plăti încă de acum un an datoria nu ar fi plătit-o și terenurile ar fi fost vândute la această oră.

Oricine își arogă sau arogă altcuiva merite deosebite în oprirea acestei vânzari cu excepția cetățenilor din comuna Gârcina, este un mincinos. Fără implicarea oamenilor simpli din această comună cauza era pierdută.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Ana spune

    Domnule pseudo jurnalist, ar fi bine sa nu informati greșit populația. Nimeni nu isi asuma meritele si nici nu vrea statuie.
    Problema se rezolva si fara dumneavoastra avand in vedere ca contestatia in instanță a fost facuta pe 15 martie, iar dumneavoastra ati scris acel articol mincinos in data de 22 martie, cand ati venit in ședința la Garcina (pentru ca „ati fost informat” sau mai bine zis-la comanda cuiva).
    Cine a facut contestatia la judecatorie, domnule?
    Autoritatile sau cetatenii?
    Si cine este acel cetatean care v-a informat? Cel implicat in vanzarea terenurilor? Cel care avea acte care nu trebuia sa le aiba? V-ati uitat vreodata la cazierul acestui cetatean?
    Aveti grija cu cine va asociati ca va stricati imaginea.

    ADMIN: Ușor cu pianul pe scări. executarea a început de anul trecut https://www.ziarpiatraneamt.ro/primaria-garcina-cu-conturile-blocate

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate