Pângărați – Festivalul Toamnei la Stejaru

2

Vineri 23 noiembrie, a avut loc „Festivalul Toamnei la Stejaru”, eveniment organizat de Grădinița Școlii „Nicolae Iorga” – Stejaru.

„Acest eveniment este deja o tradiție a școlii noastre pentru că în acest an, suntem la a 8-a ediție. Ca în fiecare an, au răspuns invitației noastre toate grădinițele din comună. Din afara comunei, a fost invitată doamna Mucenicu Dorina împreună cu copiii de la Grădinița Tașca, grădiniță cu care avem un proiect de parteneriat. Mulțumim doamnei director Carmen Muraru pentru susținerea proiectelor noastre. Mulțumim domnului primar Petru Lungu Bordea, pentru prezență și pentru dulciurile dăruite copiilor.”   ne-a declarat doamna Elena Ilioaia, profesor educator a Grădiniței Școlii Nicolae Iorga din Stejaru, gazda evenimentului.

Au participat toți preșcolarii din comună însoțiți de către doamnele profesor educator: Hiliuță Adriana de la grădinița Pângărați; Chișor Mariana de la grădinița Pângărăcior; Mâță Doina de la grădinița Oanțu și doamna Borș Elena -Georgiana, de la grădinița Poiana.

Copiii au fost foarte încântați de prezența reprezentanților primăriei, care l-au însoțit pe domnul Petru Lungu Bordea, primarul comunei Pângărați. Au ascultat foarte atenți cuvântul doamnei Muraru Carmen, directorul Școlii „Nicolae Iorga”, care li s-a recomandat copiilor simplu…. „eu sunt Carmen”. În concluzie, evenimentul a fost un prilej de strajnică distracție pentru copii și de încântare și emoție pentru părinții participanți.

 

Cristian M.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Elena Cleja Pascu spune

    Felicitari !

  2. Negoescu Ioana spune

    Felicitări micuților mei pacienți și minunatelor doamne educatoare!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate