Ajută și tu! 2400 euro – prețul pentru o viață normală a unei mămici din Neamț cu piciorul amputat

0

Nu avem nevoie de ocazii speciale să dăruim, să iubim, să iertăm, să fim oameni! Oamenii nu trebuie să fie perfecți, oamenii trebuie să fie OAMENI… Haideți alături de noi să îi dăm o șansă la o viață “ NORMALă” unei mamici luptătoare din Neamț!

CONT DONAȚII:

  • RO70BTRL02801205U02233XX
  • ASOCIATIA UMANITARA CODRIN
  • CUI 15314206, pentru PROTEZA ANA MATA

Suma necesară:  11096 ron, aproximativ 2400 euro.

Povestea unei tinere mămici din Neamț, Ana, nu încape într-un roman. Nu a doborât-o cancerul cu tot chinul lui: spitale, chimioterapie, dureri cumplite, căderea completă a părului, amputație de picior. Apoi altă nenorocire: boala baiatului cel mare, DISTROFIE MUSCULARĂ DUCHENNE, o boala degenerativă cu prognostic sumbru.

Se poate mai rău ?

Da, dar Ana este o luptătoare, căci iubirea pentru copiii ei îi dă forța să meargă mai departe. A făcut școala de șoferi și au făcut împrumut în bancă pentru o mașinuță ca să se poată descurca, căci îi era cumplit de greu să se descurce cu copiii fără un picior, cu cârje, cadru, bagaje. Plus că din păcate băiatul nu va mai putea merge în curând.

„Am sprijinit-o constant cu alimente, dulciuri, jucarii, scutece, brichete foc, cu carje si cadru, cu depunerea dosarului la CAS pentru o noua proteza, caci cea veche s-a stricat. Ii multumesc lui Carmen, ca m-a ajutat si a bagat-o si pe Ana in programul celor de la MagicCamp si multumim Florenta Ilie pentru pachetul lunar cu alimente si articole igiena, ceea ce conteaza enorm. Acum vrem sa sa o sprijinim cu diferenta la plata fata de pretul de referinta la CAS pentru proteza. Pretul protezei de coapsa modulara cu silicon este de 18591 ron, iar pretul decontat de CAS este de 7495 ron, deci mai avem nevoie de 11096 ron,  aprox 2400 euro.
Multumim Fundatiei Theranova pentru implicarea in acest caz, multumim CAS Neamt pentru rezolvarea dosarului. Multumim Emilia, căci cu banutii de la tine i-am platit drumul pana la Oradea pentru probele pentru proteza si tare ne dorim sa va multumim si dumneavosastra ca ne veti sustine in acest demers de a da o noua speranta acestei mamici luptatoare.”, a declarat Monica Sofron de la Asociația Umanitară Codrin din Piatra-Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate