Donație de 3500 de euro pentru operația Ioanei de la Ansamblul „Floricică de la Munte”

0

Ioana Adamache, o tânără plină de viață și cu un viitor luminos în față, trece în aceste momente printr-o adevărată dramă. Ioana are 18 ani, este elevă la Liceul Economic din Piatra-Neamț în clasa a XII-a, și își dorește să urmeze Facultatea de Drept. Tânăra mai este și dansatoare la Ansamblul Folcloric „Floricică de la Munte”.

Din păcate a avut recent un accident nefericit. În urma accidentului i s-a descoperit o problemă mai veche la nivelul genunchiului și are nevoie de o intervenție chirugicală la București ale cărei costuri se ridică la 4000 de euro. (mai multe detalii despre caz aici)

Cazul a fost preluat de Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț și, în urma apelului făcut s-au strâns 3500 de euro, fiind necesari încă 500 de euro pentru acoperirea sumei necesare.

„Un grup de tineri frumosi si inimosi din Bacau, coordonati de Onu Arsene au fost foarte impresionati de ,,floricica noastra de la munte”, Ioana, careia ii trebuie 4000 euro pentru operatia de la genunchi si m-au contactat. Mi-au spus ca isi doresc sa-i fie alaturi Ioanei. Fiind oameni cu suflet frumos si generosi, azi au venit in Piatra-Neamt aducandu-i ,,floricicai de la munte” 1500 euro! Noi le multumim infinit pentru daruire si generozitate, bineinteles si domnului Mihai Tarata si Asociatiei ,,Culita Tarata” pentru donatia de 2000 euro si speram sa ne mai revedem. Oameni frumosi si dragi carora le pasa de cel aflat in dificultate. Ioana in maxim zece zile va intra la operatie!”, a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger.

Împreună putem ajuta această minunată fetiță să meargă iar, să-și continue studiile, să fie o adolescentă plină de viață.

Puteți dona în contul de mai jos:

RON:

  • UniCredit Bank – Adamache Ioana-Roxana
  • IBAN RO65BACX0000001398870000

EURO – cu mentiunea Ioana Adamache:

  • Banca Transilvania – Asociația Născută Înger, CUI: 36063530
  • IBAN RO08BTRLEURCRT0345309301
  • SWIFT: BTRLRO22

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate