S-a tăiat la față cu drujba!

0

Clipe de groază a trăit joi, 23 august, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Ghindăoani. Din primele informații, acesta a pornit drujba și s-a pus pe treabă, însă, la un momentdat, unealta periculoasă a ricoșat și l-a lovit la nivelul capului. Câțiva centimetri mai jos și lanțul drujbei i-ar fi putut atinge jugulara…

La ora 11.14, s-a solicitat ajutor prin apel la 112. Echipajul medical de pe Ambulanță ajuns la fața locului l-a găsit plin de sânge, cu o plagă tăiată cu drujba la nivelul feței, potrivit unui comunicat al SAJ Neamț.

Bărbatului i s-a acordat primul ajutor, apoi a fost preluat și transportat la Compartimentul de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Orășenesc Sf. Dimitrie Târgu Neamț.

Pacientul a primit îngrijiri medicale, iar acum se află internat la secția de Chirurgie din cadrul unității spitalicești, viața lui fiind în afara oricărui pericol.

A.T.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate