[VIDEO] Furturile de piese de mașini continuă în Piatra-Neamț. Cine recunoaște persoanele este rugat să contacteze Poliția

1

În seara de 13 iulie, în jurul orei 22.42, camerele de supraveghere au surprins niște tineri care fură o piesă de la o mașină parcată pe strada Mărăței din Piatra-Neamț. Proprietarii declară că au făcut plângere la Poliție și caută indicii despre făptași. Se pare că acest lucru a devenit un fenomen în ultima perioadă.

Niște camere de supraveghere au surprins pe data de 5 iulie un bărbat care dă târcoale unor mașini parcate în Piatra-Neamț. La un moment dat acesta se apleacă și pare să fure, cel mai probabil, capacele de ventil. (click aici pentru articol)

De asemenea, proprietarii păgubiți în data de 13 iulie declară că au primit informații că pe aceeași stradă s-au mai furat și barele de la un autoturism marca VW Passat.

Cine recunoaște persoanele este rugat să contacteze poliția.

https://www.facebook.com/c1au41a/videos/pcb.2070546036353345/2070542973020318/?type=3

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. LIVIU spune

    PARCA numai la Neamt , Tonul sa dat din B ,in capitala puteai vedea masini ,care la anumite elemente de caroserie aveau niste bucati de tabla ,prinse in pocnituri, de parca ar fi la fostele combine agricole GLORIA , lucrari facute in cadru S M A , oamenii si au achizitionat autoturisme ,adus in tara , dar nu au prevazut si faptul ca cei din afara usor ,usor ,vor sa scape de ,, forta de munca ,, straina , asa fel ca banuti ptr Intretinere a masinilor IOC , mare parte le au pus si pe gaz , au M B , Audio , Bmw ,etc pe GPL , Daca astia de la Benzinarii NU vor sa dea pe Caraiala , au trebuit sa faca un Compromis . CE se vede in Imagini e pe sist , de ORIENTARE cum se practica pe vremuri in armata RO .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate