O dubiță cu numere de Vrancea s-a răsturnat pe raza comunei Horia. Trei persoane au ajuns la spital

0

O dubiţă care transporta pepeni s-a răsturnat în această dimineaţă (14 iulie), în jurul orei 5:15, pe raza comunei Horia, după ce a ieşit de pe carosabil. În urma impactului, trei persoane au fost rănite şi transportate la spital. Autovehiculul are numere de Vrancea.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a reieşit că un tânăr de 18 ani din Vrancea, în timp ce conducea un autoturism pe E 85, direcţia Bacău-Roman, pe fondul oboselii a adormit la volan şi părăsind partea carosabilă s-a răsturnat pe un teren agricol. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, dar și a doi pasageri:un bărbat de 46 de ani și o femeie de 43 ani. Toate cele trei persoane au fost transportate la spitalul din Roman.”, a menţionat Georgiana Moșu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

sursa foto: ISU Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate