Protest necesar la Piatra-Neamț

1

Ieri a avut loc un protest contra guvern, Dragnea, PSD și tot ce e legat de ”ciuma roșie”. La protest au participat câteva zeci de oameni care au venit din convingere dar si ceva oameni care nu prea aveau ce căuta acolo cum ar fi unii care au făcut campanie pentru PSD sau alții care au închis prăvălia anti PSD când au primit un loc de muncă foarte bine plătit dar nu la privat.

Acest protest este unul foarte important și era necesar pentru orașul nostru deoarece a fost bine promovat iar faptul că au participat 100-200 de oameni spune foarte mult despre numărul pietrenilor care ar ieși în stradă numai să scape de PSD. Chiar am fost dezamăgit să văd doar câțiva liberali și aproape nimeni de la PMP. În mod normal un politician de opoziție ar trebui să fie prezent la un miting contra celor de la guvernare dar se pare că multora din opoziție ori le convine ce face PSD ori nu le pasă.

Acest protest mai este important deoarece noi încă nu avem o cultură a protestului fapt care face ca fiecare partid ce ajunge la guvernare naționala sau locală  să facă orice vrea el fără sa simtă nicio presiune din partea oamenilor. Considerăm că orice protest făcut pentru orice cauză este absolut bine venit intr-o democrație sănătoasă, desigur dacă este desfășurat într-un cadrul dacă nu legal măcar civilizat.

Concluzia, place sau nu unora, nu poate fi decât că pietrenii în marea lor parte nu sunt atât de deranjați de guvernare încât să iasă în stradă. La 100-200 de oameni care ies în stradă la Piatra-Neamț se răsucește Dragnea pe șezlong și Dăncilă se zvârcolește în bibliotecă de frică să nu dea strada, jos guvernul.
Dacă ar fi venit în fața la TT  jumătate din cei care înjură PSD-ul pe Facebook ar fi blocat orașul, dar așa, doar cu atitudine de după tastatură…

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Feraru Marcel spune

    Vara nu-i ca iarna !
    O participeală d-asta coastă ! Coastă, e pentru un tip… 🙂
    La doamne, musai tras un permanent o coiffure, un rimel ceva…
    O ie, un deux pieces dă firmă…
    La domni bermude ștoc, șosete 3/4, transpiblok, seteblok…
    Iarna-i mai simplu. Se iau scurtele alea matlasate portocalii, de pe vremea când furioșii de azi erau pisoii lui Băsescu, o glugă trasă pe ochi, o sticluță cu ceva ceai de struguri roșii, ca să aibă stuchit la furcă și…pițigăiește fiecare pre limba lui câte-un huoooo !!
    Că care-i interesat, pot oferi o „monstră” 🙂 de pesedist supărat pe PSD ! Că care cică-i ofuscat pe manifestanții care-i huiduie „mâna” ce-l hrănește.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate