”Comemorăm” 3 ani de la ”îngroparea” a zeci de dosare penale făcute de Poliția Neamț

2

Zilele acestea ar trebui să comemorăm trei ani de zile de la ”îngroparea” câtorva zeci de dosare penale făcute corect de Poliția Neamț. E vorba de dosarele penale întocmite celor de la prospecțiuni care au intrat pe proprietățile multor nemțeni fără să le ceară voie, fapte sancționate de Codul Penal.

Din păcate, toate aceste dosare au fost închise cu ordin de la București.

Nu știm să vă spunem care a fost portița legală prin care s-a putut face așa ceva, dar vă putem spune că toți nemțenii cărora li s-a intrat pe proprietăți fără acordul lor au rămas dând din buze iar dreptul lor la proprietate a fost ”folosit pe post de hârtie igienică” cum spunea unul dintre cei care au chemat poliția să scoată străinii din propria curte.

E bine să ”comemorăm” asemenea momente deoarece dacă cu ordin de la București se pot închide dosare penale la Neamț fără ca nimeni să nu își mai amintească vreodată, înseamnă că ne merităm soarta.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Bacosca Antoanela Iustina spune

    Mai presus de lege, mai presus de bunul simt. Pamantul tarii este batjocorit iar proprietarii nici nu exista cand este vorba de jaf la drumul mare.Omul de rand este materie neglijabila. Politicienii nu vad, autoritatile orbesc subit, primarii pozeaza in mari gospodari deschisi spre mega investitii (furt din avutul obstesc).Cam asa a fost cu prospectiunile…… Fudulie cat roata carului si o tara nenorocita cu buna stiinta, sub stricta supravegere a neo-comunistilor bine instruiti din generatie in generatie. Nu mai este mult si vor lua totul. Vor da legi care sa-i ajute sa-si insuseasca tot ce vor si tu, cu traista in bat, te vei duce in munti sau la puscariile pregatite de acesti talhari infailibili. O tara plina de avocati care nu vad, nu aud abuzurile si nu se leaga la cap cu flecustete din astea. Dormiti, frati romani!

  2. Onelian dalmatio spune

    La cârma statului român în ultimi 29 de ani sau perindat numai niște escroci puși pe capatuiala care nu au avut țintă decât modul de a putea fura si au creat o rețea bine pusă la punct , si au făcut legi doar pentru a putea fura liniști Dalear D-zeu liniștea care o merită.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate