Angajări fictive la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului?

1

La Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului dintr-un județ oarecare sunt făcute jumătăți de contracte de muncă suplimentare unor persoane, în special din cadrul instituției, pentru a li se mări artificial veniturile provenite din salarii.

Mai concret, în ultimii ani, mai multe persoane au beneficiat de contracte parțiale de muncă, adică la jumătate de norma (4 ore) la cămine de bătrâni sau copii aflate în subordinea DGASPC dar fără să presteze acele ore de muncă. Adică angajări mai mult fictive, caci acei angajați nu prea au fost văzuți la locul de muncă de restul personalului, ba dimpotrivă, au fost văzuți zilnic prin oraș după orele de program când teoretic ei erau la al doilea serviciu.

Ce părere au organele de cercetare penală? Asta vom afla în curând.

Ca și în alte cazuri în care am avertizat suspecții și în acest caz atragem atenția celor care se știu că au făcut asemenea lucruri că au încă posibilitatea să facă autodenunț, să restituie eșalonat bani încasați necuvenit și să scape. În caz contrar, cum se întâmplă de obicei, riscă să stea ca proștii până ce sunt luați pe sus de mascați sau chemați la audieri și să își distrugă viețile lor și ale familiilor lor pentru aproape nimic.

Nu uitați. Pușcăriile pentru femei sunt mai rele decât cele pentru bărbați.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Onelian dalmatio spune

    Asemenea indivizi trebuie puși la zid; adică alți nu au să pună o pâine pe masă iar ei fură din banul public cu nesimțire …ce mai nici nu trebuie să mai lungim treaba direct la bulau că acolo le este locul la escroci.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate