”E normal să fim terorizați de astfel de specimene?”

5

În atenția municipalității. Am primit la redacție. Oferim spațiu de răspuns în completarea acestui articol dacă are vreo autoritate un răspuns.

”Bună ziua. Sunt din Piatra Neamț, zona piața mare și avem o problemă cu boschetarii din zonă. Intră în magazine, în scări de bloc, sperie copii. Nu se poate face nimic? Poliția Locală ce atribuții au?
Îl poftești afară și el râde și stă la pozat. E normal să fim terorizați de asemenea specimene?”

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
  1. Iuliana spune

    Acest individ umblă si prin sate, trage de usi, bate in geam. Copii mei au fost speriați si le e frică să stea cu usa descuiată.

  2. Celentano spune

    Și la piața Bistrița e aceeași problema dar poliția nu poate face nimic in afara de a-i da o amenda.Problema trebuie rezolvată de aleșii locali care dispun de fonduri ce pot fi direcționate către aceasta problema.In zona piețelor sunt multe baruri adresate acestor categorii de oameni care ar trebui închise.Nu văd care e rolul acestor bodegi.

  3. vali spune

    Politia locala sta la coada la mici la Kaufland. Nu prea au timp. Tipul asta vine cu trenul in fiecare dimineata dinspre Bacau. Mai cerseste printre masini si in intersectia Lamaitei cu Traian. E plin orasul de cersetori si caini vagabonzi. Pe strada Mioritei sunt 3-4 caini care-si fac veacul acolo. Cine-i strange?

    1. Mirela spune

      Legal orice salariat în Europa are dreptul la pauza de masa, odihna, etc. Ce treaba au micii?

  4. Stefan spune

    Da. La noi totul e normal. Mie mi-au furat 50 de metri de gard, ticălosul era cu cal în grădină la mine. Am chemat poliția, chiar au și venit și mi-au zis că trebuie să mă duc la poliție să fac o plîngere că ei doar au făcut o constatare și l-au amendat pe individ cu 200 de lei.
    Iar eu pt că am îndrăznit să-mi fac în curte un foișor, am fost amendat cu 4000 lei

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate