Serviciul tehnic de la spital

2

Desigur ca nu suntem noi cei mai in masura sa ne dam cu parerea, dar, discutandu-se atat de mult in presa locala despre externalizarea serviciilor tehnice de la spital unde se cheltuiesc ceva bani nejustificati, am dorit sa nu vorbim in necunostinta de cauza si sa nu credeti ca ne-a fost foarte usor, dar am aflat unde isi desfasoara activitatea cei care se ocupa, de exemplu, de tamplaria de la spital. Desigur ca noi nu prea intelegem cum e treaba cu tamplaria de la spital pentru ca suntem in era termopanelor, dar am mers sa vedem si sa va aratam atelierul de tamplarie de la spital.
Nici nu prea stim ce sa va spunem, judecati dumneavoastra. Acesta este locul unde se desfasoara activitatile de tamplarie de la Spitalul Judetean Neamt.

Desi pare o poza facuta intr-un oras parasit, va garantam ca se afla in curtea spitalului din Piatra Neamt.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Rodica -Roman spune

    Chiar desfiintand aceste servicii tehnice, care sunt indispensabile unei unitati de sanatate publica,nu vad cum ar scadea cheltuielile spitalului cu mai mult de 2-3 %…lunar!!Adica…costurile cu aceste servicii sunt extrem de mici in bugetul spitalului,iar aceasta masura se ia doar ca angajatii acestor servicii..sunt niste prapaditi fara spate …de care toti pot sa-si bata joc!Cu economia facuta desfiintand aceste servicii… se acopera costurile de functionare pentru MAXIM jumatate de zi pe luna a unitatilor.SI DE CE OARE NU VEDE NIMENI UNDE SUNT GAURILE NEGRE TOT MAI MARI SI MAI ADANCI DIN SPITALE?DUPA CE SE SCAPA DE PRAPADITII ASTIA DE LA SERVICIILE TEHNICE..CE SE VA MAI DESFIINTA OARE IN SPITALE??VAI DE CAPUL LUI DE MANAGEMENT …DIN SPITALELE PUBLICE!

  2. Viorel P spune

    Degeaba va legati de niste bieti muncitori. Vinovati sunt sefii lor asa ca vedeti ce averi, imobile sau masini au cei ce au fost din 90 incoace sefi la administrativ, directori de spital (directori „plini”, sau „economici” sau „administrativi”). Nu muncitorii hotarasc alocarea de resurse (inclusiv pentru repararea atelierului lor) si nu ei stabilesc cu ce se ocupa fiecare intr-o zi. Ba, mai mult, unii dintre ei, au fost si sunt folositi in mod curent la treburile personale ale unor sefi (in timpul programului).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate