Justiția a tras pe dreapta locomotiva PSD-ului nemțean

0

De când justiția liberă și independentă a decis ca președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, să nu mai facă politică, organizația social democrată județeană este total bulversată. Actualul om politic care conduce teoretic organizația județeana, Ioan Munteanu, spune că e doar teoretic deoarece nu a putut sta decât o lună în practică acum nemaiputând să se ocupe și în plus nici nu a reușit măcar să schimbe o vorbă cu fostul președinte care se ferește și de a discuta cu colegii săi ca să nu se poată interpreta că încalcă regulile controlului judiciar. ”Nu m-am văzut nici măcar o dată cu Ionel Arsene de când au început problemele și nu am reușit să comunic sub nicio formă cu el, nici direct, nici indirect. Ei zic ca eu sunt coordonator la PSD Neamț, eu zic ca nu”, ne-a declarat domnul Ioan Munteanu.

Pe parte de purtător de cuvânt la PSD Neamț situația e la fel de confuză. Nu ai cu cine vorbi, cel care e teoretic purtător de cuvânt răspunde aleatoriu la telefon și nu are nimic de comunicat că nici el nu știe care care este rolul lui iar restul din organizație te plasează de la unu la altul, nevrând niciunul să își asume comunicarea.

De proiecte politice nici nu mai intră în discuție, locomotiva organizației județene a PSD fiind Ionel Arsene iar restul vagoane care nu se deplasează decât tractate sau împinse.

Nimeni nu mai știe la PSD Neamț ce să facă iar scoaterea temporară a lui Ionel Arsene din jocul politic local, scoatere care pare a nu avea nicio legătură cu speța în care e judecat, va avea cu siguranță o influență negativă asupra PSD Neamț la următoarele alegeri ce vor veni în curând.

În continuare nu ne putem pronunța nici măcar ca opinie asupra gradului de vinovăție a lui Ionel Arsene deoarece de fiecare dată când a mers în fața instanței totul a fost în ședință secretă de zici că este judecat vreun mare spion internațional iar el nu vrea să comunice absolut deloc pentru a nu se putea interpreta nimic în defavoarea lui din partea celor care îl vor închis.

Așadar, nu putem decât să observăm că în urma unor decizii luate în mod secret de niște instanțe, PSD Neamț se destructurează pe zi ce trece, pierde capital politic și electoral și toată lumea e bulversată în partid. Poate Ionel Arsene o fi vinovat sau poate nu, asta vom afla în timp. Cert este că efectul deciziilor luate în mod secret de instanțe este, dincolo de cel care îl vizează pe Ionel Arsene, și unul distructiv la adresa PSD Neamț.

Dacă s-a luat în calcul sau nu destructurarea PSD Neamț cu ajutorul unor instituții e greu de spus chiar și la nivel de opinie, dar ca suspiciune, când vezi ce se întâmplă în România și atunci când nu ai acces la ce se întâmplă în instanță, ci doar vezi decizii, te poți gândi că cineva a luat în calcul și acest lucru.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate