Nu se pot captura câinii de pe Pietricica?

5

Municipalitatea, prin vocea firmei Salubritas, se plânge că nu poate captura câinii comunitari ce stau în zona muntelui Pietricica. Spun cei de la ecarisaj că au făcut adresă la cei cu asociațiile de vânători, dar aceștia nu-i bagă în seamă.

Este cel puțin de râs, dacă nu ar fi de plâns. O cușcă de capturare a unui câine costă câteva sute de lei și o lași într-un boschet pe Pietricica cu mâncare în ea și a doua zi te duci și iei câinele dinăuntru. Cu 10 cuști de acest gen faci curățenie pe Pietricica în maxim o lună de zile. Ar mai trebui doar ca municipalitatea să angajeze și măcar un singur om care să știe cum se rezolvă fenomenul sau măcar să îl înțeleagă.

Mii de ani de evoluție a speciei umane în care oamenii au inventat capcane să prindă animale, de la mamuțe la vrăbiuțe, și totul degeaba. Vin acum cei de la Salubritas și ne spun că nu pot prinde niște câini. Penibil! Nu ?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
  1. EScu spune

    În schimb, Salubritas își trimite oamenii în concediu cu anasâna, cică din lipsă de activitate (vezi pe site-ul domnuleprimar.ro). Au rămas în activitate doar șefii, că ei au o grămăjoară de treabă: întocmesc situații pentru a da bine la raport. O adevărată bătaie de joc! Mai reclamă o femeie că a fost atacată de câini în cimitirul Pietricica; nici acei câini nu s-a învrednicit nimeni să-i strângă, deși sunt zilnic la poarta cimitirului (așadar, foarte ușor de găsit) și aleargă după mașini. Știu ce spun, trec de cel puțin două ori pe zi pe acolo. Facem ședințe și analize, dar așteptăm să vină câinii de bună voie să se predea. Zona e probabil cu cea mai mare densitate de câini din oraș, de ani de zile reclamăm pe toate căile acest lucru, dar nu mișcă nimic. Revin cu propunerea ca hingherii (inclusiv șefii lor) să fie plătiți în acord global, ca pe timpul răposatului, adică la număr de câini capturați lunar, după un plan care să asigure curățarea orașului de comunitari în maxim două luni.

    1. emilia spune

      Corect.si oare reluat proiectul cu rasplata per catel predat (dar macar 10 lei)nu ar fi mai ieftin?

  2. Ruio spune

    RUSINE !!!RUSINE !!!

  3. emilia spune

    pai nu cred ca ar strica putina transparenta a serviciului de ecarisaj.un raport public saptamanal,lunar…in care sa precizeze cati caini au capturat(0,2 pe zi).daca nu sunt rentabili(sigur asa e) se poate angaja o firma eficienta,cu oameni capabili si sigur cu bani mai putini.

  4. c spune

    Apai intai trebuie facuta scara minune pana in varful muntelui. Dupa aia, mai vedem daca luam si cainiii au ba. Ca la noi

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate