Din ce în ce mai mulți voluntari se alătură cazurilor Asociației „Născută Înger” din Piatra-Neamț

0

Asociația Umanitară Născută Înger din Piatra-Neamț lansează o nouă campanie de strângere de fonduri și donații pentru „Îngerii cu aripi frânte”. În memoria regretatei Ella Suciu, sora ei, Carmen Suciu, continuă munca sa umanitară de sprijinire a persoanelor defavorizate prin activitatea asociației Născută Înger.

În decursul timpului, Asociația Umanitară Născută Înger a preluat în grijă nenumărate cazuri sociale, copii cu diverse afecțiuni sau proveniți din familii defavorizate, persoane cu afecțiuni medicale, bătrâni, studenți fără posibilități materiale, copii din centre de plasament etc.. Toate aceste cazuri sunt sprijinite de voluntari, de persoane care se implică donând bănuți, haine, alimente, medicamente și tot ceea ce este necesar pentru ca suferința unora să fie mult diminuată.

„Ușor, ușor oamenii se alătură cazurilor Asociației Născută înger. Împreună reușim să aducem speranțe, bucurii. La fel a făcut și  domnul deputat Mugur Cozmanciuc care mi-a venit în ajutor cu rezolvarea unui transport de hăinuțe pentru copii oferite de doi voluntari din Iași, Matei Daniela și domnul Ovidiu. Hăinuțele au ajuns aseară la Piatra-Neamț din Iași. Multumesc dragilor mei de la centru care s-au oferit voluntari aseară.

Îi multumesc domnului Cozmanciuc și pentru ajutorul unui voluntar din Iași cu sprijinirea în găsirea unui loc de muncă. Îi mulțumesc că îi pasă de oamenii aflați în dificultate și că s-a alăturat echipei „Voluntarii Îngerilor”.

Împreună am putut construi punți de iubire, poduri de dăruire, împreună am unit cerul cu pământul, împreună am devenit o mare familie, VOLUNTARII ÎNGERILOR. Știu că îmi sunteți alături necondiționat atunci când se poate și cum se poate. Vă mulțumesc!”, a declarat Carmen Suciu, voluntar al Asociației.

Pentru sprijinirea activității Asociației Umanitare Născută Înger puteți dona în contul de mai jos:

  • Asociația Născută Înger
  • RO58BTRLRONCRT0345309301
  • BANCA Transilvania Piatra Neamt cu mentiunea ,,ÎNGERI CU ARIPI FRÂNTE”

Pentru alt tip de donații, contact CARMEN SUCIU – 0770 405 849.

Campania „Îngeri cu aripi frânte” – strângere de fonduri pentru copiii și bătrânii defavorizați din Neamț, Vaslui și Iași

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate