Brantner: Urmările sistării colectării deșeurilor la asociațiile cu datorii

0

La începutul lunii scriam faptul că Brantner încearcă să recupereze debitele de la datornici legal, dar se ajunge din nou la sistarea colectării deșeurilor.

Ca urmare a refuzului asociațiilor de a permite executarea debitorilor pentru a plăti datoriile către Brantner, societatea ecologică a decis sistarea prestării serviciului de colectare a deșeurilor menajere.

„Este dreptul meu ca prestator de servicii să iau această decizie radicală și voi informa toți factorii implicați gen primărie, garda de mediu etc, inclusiv pe dumneavoastră, presa, pentru o informare corectă a populației. Să nu uităm că facturile de prestări servicii au titlu executoriu (perfect legal) și nu mai sunt obligat să dau în judecată debitorul respectiv.”, a declarat Cătălin Șaguna, managerul Brantner.

Iată mai jos urmările deciziei Brantner, care încearcă prin toate mijloacele să recupereze restanțele uriașe de la debitori.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate