Emilia ARCAN, senator PSD Neamț – Comunicat de presă

3

Situația de la Piatra Neamț este una specifică vremurilor pe care le trăim! Sper în nevinovăția domnului Ionel Arsene și regret nespus că traversează această perioadă dificilă, nedreaptă pentru un om care nu se poate bucura de libertatea de a se apăra pe care o are orice român care nu e pericol public! Prezumția de nevinovăție ar trebui să funcționeze, dar iată că lucrurile nu stau tocmai cum ar trebui! Eu am încredere în Justiție, însă nu înțeleg cum doi oameni cu aceeași acuzație au parte de tratamente atât de diferite! Ce ar fi putut face Ionel Arsene dacă era în libertate? Ar fi continuat proiectele Consiliului Județean, de care Neamțul are atâta nevoie: modernizarea și dotarea Spitalului de Urgență Piatra Neamț, școli și grădinițe, infrastructură rutieră, turism! A semnat contracte în valoare de sute de milioane de euro, care ar trebui să fie puse în aplicare pentru binele nemțenilor! Iată de ce este nevoie de Ionel Arsene alături de noi!
Îmi pare rău de ceea ce i se întâmplă prietenului, colegului și președintelui PSD Neamț, Ionel Arsene!

Emilia ARCAN, senator PSD Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. coconitza spune

    Va rugam sa organizati o demonstratie contra statului paralel in fata la DNA Bacau.
    Va urez sanatate si vint in plamini

  2. Aiurica spune

    Are dreptate doamna Arcan, Ionel Arsene este omul providential pentru Neamt, sansa noastra la modernizare.Ne bazam pe dumneaei sa continue ceea ce a inceput presedintele.Haideti, doamna , ca puteti!

  3. Privitor spune

    DNA cerceteaza fapte de acum 8 ani, inca nu a ajuns la perioada 2014-2016.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate