Mai este sau nu Ionel Arsene președintele Consiliului Județean Neamț

3

În ultimele zile tot se discută pe tema conducerii Consiliului Județean Neamț.

Pentru toți cei care gândesc cu capul lor, noțiunea de ”suspendat” înseamnă că e suspendat, nu demis, nu schimbat, nu înlocuit. Deci legal și oficial la această oră Ionel Arsene este președintele suspendat al Consiliului Județean Neamț.

Restul discuțiilor pe tema celui care îi ține locul în regim de interimat sunt multe. Unii zic că e suficientă delegarea de atribuții către Ion Asaftei, alții că ar trebui făcută ședință de CJ Neamț și ales interimar, alții că trebuie dărâmată clădirea CJ Neamț și construită alta etc. Discuții și păreri care nu sunt nici pe departe interesante pentru oamenii din județul unde încă se moare cu zile prin spitale, ne rupem mașinile prin gropi și nu avem salarii decente dacă nu suntem bugetari.

Așadar, Ionel Arsene este președintele Consiliului Județean Neamț. El este doar suspendat, dar a avut grijă să lase dispoziție oficială către vicepreședintele Ion Asaftei ca acesta să îndeplinească toate atribuțiile de președinte pe perioada cât el lipsește. Pentru a nu mai fi președinte al CJ Neamț este nevoie de un ordin de demitere, nu de suspendare.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Ion ci. spune

    Ionel Arsene este cazat în I.P.J.Neamț loc unde PINALTI și-a băut cafelele cu mai marii şefî ai POLITIEI. CAM ASA STAU LUCRURILE LA P.NEAMȚ .Și pot fi spuse mult mai multe.

  2. Viorica Vasilica Verginica spune

    Văd că încercați să vedeți partea plină a paharului și să trageți turta pe partea dl.Arsene însă câteva precizări legale: legea spune că în caz de suspendare prin arest preventiv a preș cj, cjul respectiv alege prin vot un preș temporar dintre vicepreședintii cj. Acest lucru se întinde pe întreaga perioada a arestului preventiv. Astfel nu contează pe cine a ales Arsene cu limbă de moarte ca înlocuitor. Nu e moral ca un președinte suspendat să poată decide înlocuitorul său.
    Văd că această ședință de vot care va urma dă frisoane mari unora dar legea e lege.

  3. TIBI spune

    AS SPUNE sa Nu insistati prea MULT cu mai este nu mai este , CINE stie cine se uita ,citeste si isi spun ,, Ia te uita ce Framantari sunt la aia in NT ! sa facem noi cumva sa linistim apele , asa fel ca n sec a 2 a trimit si ORDINU daca e nevoie , fiti convins ca se vor si grabi Unii sa l semneze .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate