Tamponare cu nervi și ”felicitări” în Piatra-Neamț

6

O tamponare banală pe una dintre străzile din cartierul Mărăței din Piatra-Neamț mai avea puțin să se transforme și într-o tamponare fizică între șoferi. Acuzații, injurii, poliție și spectatori ca la orice astfel de scandal.

Traficul infernal din ultimele zile din Piatra-Neamț întinde la maximum nervii șoferilor care cum prind o porțiune liberă, cum o calcă, parcă vrând să recupereze în trei secunde ora pierdută în trafic, iar de aici și până la incidente nu este decât un pas.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
  1. gabriel spune

    da atat de violenti sant alti si nerabdatori este o nebunie in trafic atunci cand e aglomerat oare numai in romania este asa nu e problema ca sant multe masini dar problema e ca nu este rabdare calmitate .

  2. pietrean spune

    Toti idiotii au acum masina…nu mai pot circula decat cu masina personala,nu servesc transportul in comun,taximetru si nici mersul pe jos…de parca i-a nascut mamicuta lor in masina.Normal,la cat sunt de destepti, se ajunge la violenta si fizica si verbala,la nervi intinsi la maxim.Dar,oare cine este de vina?Daca nu s-ar mai permite de catre autoritati ,intrarea in tara a tuturor,,Rablelor,,nemtilor ,cu siguranta,nu s-ar mai ajunge la astfel de cazuri,iar romanul ar mai pota si pentru alte mijloace de deplasare

  3. Carmen spune

    Se circulă fără nici un minim de respectare a regulilor de circulație.
    Mai ales daca vede că ai număr altul decât de Neamț te claxonează de numai,sa mai vadă femei la volan .

  4. Anca Anca spune

    In ce zona a orasului.

    1. George Bucataru Bucataru spune

      Maratei..

    2. Vasile Gherasim spune

      intersectie D.Leonida-Lamaitei

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate