Shopping City Piatra-Neamț lansează o provocare pentru tinerele talente la competiția muzicală DeMoga Junior Camp

0

Shopping City Piatra-Neamț le-a pregătit copiilor și tinerilor din oraș evenimente inedite pentru începutul acestei veri. Cei mici sunt așteptați la competiția muzicală DeMoga Junior Camp, organizată de celebrul artist Marius Moga.  

În perioada 28 mai – 3 iunie, la Shopping City Piatra-Neamț se caută viitoarele staruri ale muzicii românești. În centrul comercial va avea loc competiția DeMoga Junior Camp, în cadrul căreia copiii și tinerii talentați din oraș de până în 18 ani se pot înregistra cântând în cabina de karaoke,  amplasată în galeria Shopping City Piatra-Neamț (intrarea dinspre Bulevardul Decebal).

Cei mai talentați trei tineri artiști vor fi selectați de un juriu format din profesioniști și vor putea câștiga o tabără gratuită organizată de celebrul artist Marius Moga. De asemenea, câștigătorii vor avea ocazia să cânte pe scenă alături de What’s Up și Amna, în cadrul concertului organizat în de Shopping City Piatra-Neamț, pe 4 iunie, începând cu ora 16.00.

Mai multe informații pot fi găsite pe pagina de Facebook a Shopping City Piatra-Neamț și pe website-ul https://shoppingcitypiatraneamt.ro.

Contact Shopping City Piatra-Neamț[email protected]

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate