Cozmanciuc și Țapu – „Stan și Bran” din politica nemțeană

1

”Stan și Bran” de la PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc și Eugen Țapu Nazare, au făcut interpelări către Guvern prin care au solicitat să se rezolve situația legată de drumul de la intrarea în Piatra-Neamț dinspre Ursuleț, dar ei habar nu aveau că problema e deja rezolvată…

Sărmanii liberali, dacă sunt doar în tranzit pe la Piatra-Neamț, nu au de unde să știe că de la Consiliul Județean Neamț s-au acordat deja bani pentru acea bucată de drum și că băieții de la CNADNR au fost de mult la fața locului, au măsurat și au făcut deja proiectul. E stabilit că bucata de drum aparține comunei Alexandru cel Bun unde PNL-ul merge doar înainte de alegeri, deoarece în alte condiții ar fi știut că cei care locuiesc pe acest sector de drum au fost deja notificați de primăria comunei. Cei care nu au trasă canalizarea trebuie să se racordeze acum la canalizare. După data de 1 iunie nu mai au voie întrucât se reabilitează drumul, se fac șanțuri betonate etc. și riscă să  rămână nereacordați la rețea deoarece nu le va da nimeni voie să spargă asfaltul.

Oamenii sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile, banii sunt, CNADNR a făcut ce era de făcut, primarul Rotaru e supărat că oamenii nu se conecteaza mai repede la canalizare ca să dea drumul la reabilitarea drumului, în timp ce Stan și Bran de Neamț fac interpelări la Guvern… Spuneți și dumneavoastră că nu e de ”Cascadorii râsului?”

Iosub Robert

P.S.: Oferim consiliere gratuită parlamentarilor de la orice partid care sunt rupți de realitate și vor sa mai afle ce se întâmplă prin județ.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Privitor spune

    Doi pareristi (care nu au nici in clin si nici maneca cu Piatra Neamt) ce au fentat si ameti diversionist pietrenii si nemtenii (bine ca macar afacerile le merg in plin prin Neamt).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate