Nu au oamenii gospodari ceea ce își permit asistații social din Văleni

16

Unii dintre cei care au primit locuințe sociale în cartierul Văleni nu sunt nici pe departe asistați social, ci au bani, salarii frumoase, mașini și tot ce le trebuie. Probabil e vorba de locuințe obținute prin corupție, că altfel nu ne explicăm cum de astfel de indivizi stau cu o chirie de câteva zeci de lei în aceste case.

Au șmecherii garduri frumoase, și-au închis balcoanele cu termopane, și-au făcut verande frumos acoperite și închise, au baterii solare și multe alte lucruri pe care un gospodar nu și pe permite din  propria muncă în ograda personală.

Dacă îmi spune cineva că închizi balconul cu acoperiș și termopane și îți pui baterii solare din ajutorul social, înseamnă că toți suntem niste proști și ăștia care își falsifică actele ca să pară săraci sunt niște deștepți.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
16 Comentarii
  1. Janet spune

    Pt cei care au publicat articolul rog sa se informeze înainte și apoi să aducă afirmati publice care pot leza persoane nevinovate.

  2. Boghi spune

    ,;Dragă” domnule I. R. (mă iau după semnătura articolului),deci domnule Iosub Robert citez:-E uşor a scrie versuri,Când nimic nu ai a spune(am încheiat citatul),de ce Dumnezeu Sfântul sunteți atât de retardați, scriind articole de dragul de a scrie?1)Aceste bungalowuri nu au fost atribuite asistaților sociali ci persoanelor care aveau depuse dosare pentru locuințe A. N. L. ,dar au depășit vârsta de 35 ani şi conform legii nu mai puteau fi repartizați în asemenea locuințe.2),,Şmecherii”cu garduri frumoase fii sigur că le-au ridicat în baza unei aprobări,a unui proiect depus la primărie acum 5 ani,tocmai pentru a se feri de asistații sociali care trăiesc după dictonul,,după mine potopul”,dar am impresia că te afund prea tare în literatură şi istorie,lucru ce sigur nu-ți va prii.3)Dacă sunt locatari care şi-au montat panouri solare fii sigur că le-au montat din spirit de economisire,reducând astfel costurile la energie electrică,panourile solare cât și termopanele fiind achiziționate s. h., din zona Buhuși. 4)Locatarii din acest cartier nu au voie să aibă serviciu?Crezi cumva că cineva ar fi atribuit locuință dacă la dosarul dexpus nu apărea angajare?Te înșeli amarnic,angajarea era unul din punctaje,iar cel fără studii superioare era declasat de cel cu studii superioare. 5)Consider acest răspuns un drept la replică şi mă aștept să-la lași publicat fiind administrator de site.Oricum eu am făcut fotografie şi dacă nu apare consider că mi-ai îngrădit dreptul la replică și ne vedem în instanță,la executor,oriunde va fi nevoie.Vă doresc o zi plăcută!

    ADMIN: Si ati scris asa de mult si asa de inutil …. cititi aici va rog http://www.ziarpiatraneamt.ro/locuinte-sociale-pentru-amarati-sau-facilitati-pentru-cei-acre-au-pile-sau-dau-mita

  3. Ionel D. spune

    Sânt chiriașul locuinței sociale cu panourile solare montate ,poza din articol".
    Va asigur că sunt un "asistat social" , locuința am obținut-o cu drept  iar panourile plus alte inovații "smecherii" le-am achiziționat si cu bani din ajutorul social economisit , în timp de 5 ani . Montajul şi instalația am făcut-o personal cu ajutorul tatălui  ceresc . Am făcut toate acestea  pentru a face față  facturilor umflate la energie si utilități  .
    Deci cu puțină voință , muncă si renunțare la vicii "se poate domnilor".
    Ar fi bine  să luați exemplul si să  cumpărați "capre "panouri solare , decât să priviți în ograda vecinului .  Multumesc pentru comentariile frumoase si va salut cu versetul biblic din Matei 7:1,2,12 . Nu mai judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi, căci cu judecata cu care judecaţi veţi fi judecaţi şi cu măsura cu care măsuraţi vi se va măsura . Tot ce vreţi să vă facă vouă oamenii faceţi-le şi voi la fel.

  4. Janet spune

    Felicitari pt gospodarul din Valeni. Merita laude.

  5. Daniel Epanu spune

    dar cine spune ca acele locuinte ,sunt locuinte sociale ? :))))) nu mai aveti articole de postat domnii ziaristi ? :)))))

    ADMIN: Sunt numai locuinte sociale PUNCT

  6. Delia spune

    Ar trebui premiat daca se dovedeste a fi un asistat social cel care sia pus panouri . Asta dovedeste ca e mai gospodar decat multi altii. :))

  7. xx spune

    Doar o parte din locuintele de la Valeni sint si s-au repartizat ca locuinte sociale,o alta parte si probabil sint cele la care te referi au fost repartizate pentru tineri in special licentiati de care orasul are nevoie si care la terminarea studiilor nu aveau cu ce sa-si cumpere case dar dovedesc ca sint gospodari.Cele sociale majoritatea sint devalizate la fel cum sa intimplat cu cele de pe Muncii,din Darmanesti,Lenin,Siretului si altele si acum asteapta sa le dea altele noi

  8. vali spune

    Este un articol tendentios.Cei care au primit casa acolo erau tineri incadrati in munca, dar care proveneau din familii fara posibilitati (cunosc un caz de la casa de copii), care asteptau o locuinta de la primarie de ani buni. Unii au performat, au lucrat si prin strainatate nu trebuiesc condamnati pe veci. Dar asa-I la noi la romani, decat sa-mi iau capra, sa moara a vecinului.

    1. Delia spune

      „Nu au oamenii gospodari ceea ce își permit asistații social din Văleni”

      Oamenii gospodari cu frica de Dumnezeu nu duc lipsa , au binecuvantari care rezultă din ascultarea legilor si principiilor biblice.

    2. das Reich spune

      Neamul lui „mana Intinsa”.
      Ce scuza – au asteptat locuinta de la primarie (??????), au avut probleme dar au plecat, au facut bani si s-au intors si acuma baga bani frumosi in casa in care stau gratis.

  9. hitler spune

    Mai rasfoiti dosarele din arhiva si o sa vedeti in ce fel s-au alocat aceste locuinte. Chiar si pe buchete de flori s-au dat.

  10. Alex spune

    Ei, hai sa lăsam saracii care fumează si beau de rup… Măcar oamenii ăștia și-au făcut niște condiții, sunt Civilizați. Hai sa ne uitam puțin in Speranta unde „saracii” au vandalizat aproape tot cartierul!

  11. Terenteac Manuela spune

    Bine că le întreținere și nu le vandalizeaza ca romii
    Felicitări pt persoanele care țin frumos locuința

  12. Mariana Amihaesei spune

    ” Felicitari” Primariei Piatra Neamt!! O multime de persoane la bloc debransate din cauza saraciei si neputintei de a plati caldura!!

  13. Lucian spune

    Sunt altii care chiar au nevoie de o casa saraci si vai de mama lor dar pana la urma tot la oamenii cu bani ajung unele din locuintele astea.

  14. Maftei Gheorghe spune

    In urma cu 13 ani inainte de a pleca din tara mi sau cerut 2000 (indirect) euro spaga la primarie pentru obtinerea unei locuinte la Izvoare….Deci nu ma mai mira nimic…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate