Identificarea unui cadavru cu identitate necunoscută

0

La data de 12.04.2011, în urma înaintării impresiunilor papilare a cadavrului cu identitate necunoscută, victimă a accidentului rutier din data de 07.04.2011, la orele 23.00 produs pe DN2/E85, în afara localitătii Horia, către politistii din cadrul IPJ Neamt – Serviciul Criminalistic, s-a stabilit că acestea corespund numitului S. Ion, de 63 ani, din orasul Pecica, jud. Arad.

Revenim si vă reamintim faptul că la data de 07.04.2011, în jurul orelor 23.05, pe DN2  la km 324+100m s-a produs un accident mortal de circulatie în următoarele împrejurări:

În timp ce A. Gheorghe, de 56 ani, din municipiul Iasi, conducea  un autoturism, având directia de mers Bacău – Roman, a surprins si a accidentat mortal un pieton cu identitate necunoscută, cu aspect fizic neîngrijit, având vârsta de aproximativ 60-65 ani, care s-a angajat în traversarea drumului de la dreapta spre stânga sensului de mers a autoturismului, prin loc nepermis si fără să se asigure.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate