RAPORT DE ACTIVITATE al S.C. LOCATIVSERV S.R.L. 6-12.04.2011

0

În această perioadă Societatea Locativserv SRL a încheiat 4 contracte pentru locuinte de serviciu, 4 contracte locuinte sociale, 6 acte aditionale pentru prelungire contract inchiriere, 2 acte aditionale pentru scutire de chirie a persoanelor handicapate(legea 448/2010) si 2 contracte pentru schimb locuinte.

S-au organizat Adunari generale ale locatarilor din blocurile H3, H4, H5 si H6 din cartierul Speranta in vederea infiintarii de Asociatii de locatari (legea 114/1996 art.37).

Societatea Consiliului Local s-a prezentat in fata instantei de judecata in calitate de creditor/reclamant la un numar de 33 dosare (cereri de recuperare a creantelor de la debitori) precum si cereri de evacuare din strada Muncii. De asemeni s-au formulat 15 somatii de plata si cereri de chemare in judecata pentru locatarii cu debite.

Societatea Locativ Serv a asigurat consiliere juridica asociatiilor de proprietari si debitorilor. 11 persoane s-au adrsat societatii cu probleme privind asociatii de propretari, nemultumiri privind lista de plata, neclaritati privind raportul cenzorului si cereri de esalonare debite. S-au facut verificari, la cerere, a declararii corecte a apometrelor individuale la o asociatie de proprietari, unde erau diferente mari intre consumul declarat si cel facturat de furnizorul de apa.

In urma sesizarilor, s-a intervenit pentru desfundarea canalizarilor menajere si remedierea traseelor de apa din cladirile aflate in administrare

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate