La Pângărați, debandada din cimitire nu e din vina primarului sau a consilierilor locali

1

gunoaiePe rețelele de socializare, comunitatea de localnici ai comunei Pângărați ridică o problemă de natură să trezească spiritul civic amorțit sau inexistent al sătenilor.

„S-au criticat toți membrii primăriei și nu numai, dar eu cred că pentru a merge mai bine treaba în comuna noastră ar trebui să se înceapă de la persoanele de rând. Ca exemplu, vă dau cimitirul satului Oantu unde nu este vina nici a primarului, nici a consilierilor, ci a persoanelor care merg la morminte să pună lumânări, dar le este frica să facă curat.”, scrie o localnică pe un grup din rețeaua de socializare Facebook.

Reacțiile nu au încetat să apară. Iată câteva, mai jos:

„Punctul pe „i”. Schimbarea vine de la noi toți, nu doar de la vârfurile conducerii.”

Coșuri de gunoi nu au fost niciodată la cimitir dar mizeria care este acum nu era odată. Acum sunt toți credincioșii și se duc să pună lumânări la morminte dar când pleacă le este frica să ia plasticele de la lumânările terminate. E mai ușor să le arunce pe alte morminte.

„Răspunsul la întrebarea ta pentru cei ce aruncă mizeria asa este că și acasă sunt tot la fel. Numai că acasă când se împiedică de mizerie dă cu piciorul în ea și o mută mai încolo. Ha ha ha…..”

„Corect, așa se întâmplă și la Pângărăcior. S-a făcut curat acum doi ani și acum e la fel, lumea nu ține .”

Sursa: Grup facebook La noi, la Pângărați!

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Ela Marcela spune

    Asa este peste tot in comuna Pangarati,la toate cimitirele zac mormane de gunoiLa Pangarati Castel,la iesirea din cimitir ,langa calea ferată e un munte de mizerie si nimeni nu face nimic.Întrebarea este ,cine ar trebui sa se ocupe de acest aspect ,Biserica sau Primaria???Asistatii sociali din comuna ,ce prestează si pentru cine???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate