Meciul Bosnia&Herzegovina-Romania, scor 2-1

4

Desi Romania a condus meciul pana la pauza, dupa ce Marica a inscris un gol, se pare ca in a doua repriza bosniacii au demonstrat ca sunt mai buni si au inscris 2 goluri. Meciul s-a incheiat cu 2-1 pentru Bosnia&Herzegovina.

Meciul Bosnia&Herzegovina-Romania, scor 2-1

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
  1. Ciprian Gîdioi via Facebook spune

    Cea mai patetica generatie de fotbal a Romaniei!Cea mai urata partida a nationalei din istoria relativ recenta,cel putin!Iar selectionerul,cu toata simpatia pt el,e praf!Cand spui inante de meci ca si un egal ar fi bun,cand il titularizezi pe Florescu care a fost dat afara de Alania,o formatie de liga a doua rusa…Alte comentarii sunt de prisos!!!

  2. Lupascu Ionut via Facebook spune

    Aceeasi Marie cu alta palarie! Nu mai pierdeti timpul oameni buni la vizionari de fotbal romanesc, eu unul m-am lamurit de multisor cum sta treaba, chiar daca nu sunt pasionat. Bisnitari, hoti, derbedei, manelisti plin de fitze, in niciun caz sportivi. Daca mai vreit sa vedeti ceva patriotic cat de cat ca si stare in jocurile sportive, recomand frunza de stejar, inca mai are demnitate.

  3. Namas spune

    Romanii au jucat ca niste jucatori din liga a patra vietnameza, adica s-a vazut ca nu aveau nici un chef. Mutu sa-si vada de cluburile lui in continuare ca nu are ce cauta la nationala. Nu mai are omuletu tangenta cu fotbalul. Sa faca loc unor jucatori cu dorinta de afirmare din campionatul intern. Stranierii au jucat ca domnisoarele, sa nu cumva sa-i certe patronii de la echipele de club. S-a dus dracu’ fotbalul romanesc! Dobrin saracu’ se rasuceste in mormant! Sper ca i-au lasat o sticluta de tuica de sfecla acolo sa-si mai racoreasca si el sufletu! Rusine, echipa Romaniei!

  4. Iosub Catalin via Facebook spune

    Rusine! Romania a jucat jalnic. Se vede ca pe jucatorii nostri nu-i mai intereseaza de echipa nationala. Rusine!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate