Pârtiile de la Piatra-Neamț devin istorie

6

Cu datorii de peste 40 milioane lei, firma Perla Invest partii-piatra-neamtcare administrează pârtiile de schi din Piatra-Neamț este lovită al doilea an consecutiv de lipsa zăpezii. Din păcate, la schimbările climatice se adaugă și o lipsă de viziune în ceea ce privește randamentizarea potențialului turistic de care beneficiază muntele Cozla, ceea ce ne permite să previzionăm un viitor sumbru al celor două pârtii dintre care una nici nu a fost terminată de amenajat.
Nu știm exact unde stau ascunși acum cei care au votat cu 2 mâini investițiile de pe Cozla și s-au fotografiat cu pârtiile în toate pozițiile. E clar că investiția a fost una greșit gândită, prost amplasată și dezastruos administrată de la bun început și trist este faptul că incompetența la Piatra-Neamt nu este decontată de incompetenți, ci nota de plată va fi achitată integral de pietreni.

L.L.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
  1. Fara nume spune

    Unde sunt banii care s.au investit atat in constructia neterminata? Idei proaste

  2. Ticu spune

    Unde este lemnul taiat, fag tanar ? O fi vreo evidenta ? Ma indoiesc.

  3. Un român spune

    Cât de bine se potrivea telegondola in stațiunea Durău. Așa pusa între blocuri, turiștii pot admira de sus izmenele și bikinii puși la uscat.

  4. Liviu Alexandru spune

    Au fost istorie din clipa in care au fost construite.

  5. legio spune

    Cel mai mare pericol il reprezinta ravenele formate dupa ce s-au facut sapaturile ,nu-i vad bine pe cei ce au casele in zona ,-ar putea ca torentii sa vina pe ravene si sa le distruga casele.

  6. Bogdan Bbu spune

    Nu este nici o masinarie sa produca zapada?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate