Cu vaca la 4 benzi

8

Din cauza faptului că primăriile din comunele nemțene au tot făcut jonglerii cu terenurile și a venit peste unii și nevoia lărgirii drumurilor ce traversează localitățile, gospodarii s-au trezit la un moment dat că nu mai au pe unde să își ducă vacile la păscut decât pe șosea.
Vaca, de multe ori un mamifer mai deștept decât mamiferele care au înstrăinat toate terenurile din comune, știe să se ducă și să vină singură de la păscut, dar de multe ori nu înțelege că singurul drum pe care se poate întoarce acasă este cel pe care circulă și mașinile. Dar, dacă mamiferele care au făcut să dispară zonele pe care mergeau bovinele la păscut nu s-au gândit la această problemă, ce pretenții să mai avem la sărmana vacă.
Așadar, până când vor dispărea vacile din Neamț, vă sugerăm să aveți grijă cum circulați, să nu tamponați vacile care au ajuns în stradă probabil din cauza boilor …

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
8 Comentarii
  1. Marian Geana spune

    CEL PUTIN MERGE PE SENS!

  2. Filip Mihai spune

    Ceata…unde i ceata….sa ti iei vaca pe capota….motive intemeiate.nu ca pe A2…cu instructor care o bolmojeste cu reducerea vitezei..s au niste oi ratacite cu tot cu magar…atuncea sa vezi carambol….

    1. legio spune

      Mananci ciuperci , instructorul a procedat corect dar cocalarii ca tine au intrat ca boii unul intraltul, ce spune legea ; pastrezi distanta fata de cel din fata ,ptr a evita orice pericol .

  3. hitler spune

    Pur si simplu nu vrem sa evoluam!

  4. D.j. Max Dragos spune

    asta e RO.mania!!

  5. Maria Sfetcu spune

    Avem o lege care spune foarte clar ce se întâmplă în astfel de situații, și anume, amenzile pentru proprietarii care lasă nesupravegheate animale domestice. Mai mult, a incrimina primarii de jongleriile cu pământul ține de niște autorități, nu cu presupusul. Iar dacă drumul s-a lărgit, nu cred că s-a făcut chiar până în gardul omului!

  6. Ion Ciubotaru spune

    Voiai sa o ia in brate pe unde sa treaca doar nui autostrada

    1. Mirela Constantin spune

      Corect

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate