Construcția pieței centrale, pe ultima sută de metri

9

Chiar dacă termenul stabilit inițial de finalizare a lucrărilor construcției pieței centrale a fost depășit, există toate șansele ca până la finele acestui an să avem o piață funcțională la Piatra-Neamț. În aceste zile se efectuează ultimele lucrări la sistemul de climatizare al construcției, urmând a se pune la punct finisajele.

Depășirile graficului de lucrări au fost cauzate de adaptarea proiectului la situația reală din teren și de realizarea construcției în paralel cu activitatea de comerț din vecinătatea șantierului.

În urma discuțiilor din luna septembrie cu reprezentanții firmei care se ocupa de reconstrucție a fost avansat ca termen de finalizare sfârșitul lunii octombrie.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
9 Comentarii
  1. condac stefan spune

    cand se dadeau aceste terrmene nu se stia ca in preajma se face comert.//////// MA INDOIESC CA VOI FACE CUMPARATURI PENTRU SARBARORILE DE IARNA IN NOUA PIATA . .

  2. UE spune

    Da’ sef , sef de piata , cine va fi ?!

  3. gramatica lui peste spune

    Adevaratul termen de finalizare a pietei este inainte de alegerile electorale.

  4. Cornel Mitan spune

    SA fim seriosi ce terminare iata in poza se si vede nu geam,,gresie,, ellectrica_,tarabe .Mai fac o iarna afara

    1. xx spune

      Daca te-ai fi dus pe acolo vedeai ca geamurile mai trebuie puse pe partea sudica,de citeva zile se finiseaza mozaicul,instalatia electrica este functionala,se monteaza tuburile de la climatizare iar tarabele nu gindeai ca se construiesc acolo

  5. Gary Campbell spune

    hurry !! the city needs its market back

  6. Mihai spune

    Din cate tin minte, pe panoul lucrarii scria ca termenul de finalizare este 4 decembrie. Acele termene de septembrie, octombrie erau variante optimiste alte constructorului/autoritatilor.

    1. ionel spune

      4 decembrie se refera la termenul legal, conform autorizatiei de construire.

  7. Iulia Budurcă spune

    E si cazul să se termine

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate