Spectacol de Capoeira în Piatra-Neamț

2

capoeira

Sâmbătă, 17 septembrie 2016, începând cu ora 12:00, pe platoul de la Curtea Domnească din Piatra-Neamț va avea loc un SPECTACOL DE CAPOEIRA. Evenimentul este organizat de Asociatia pentru Dezvoltare și Inovare în Europa – ADIE.
Spectatorii vor avea ocazia să vadă o explozie de muzică, culoare, acrobaţie, luptă şi exuberanţă specifice spiritului brazilian.
Participanții la acest festival se vor bucura de informatii privind istoria capoeirei, maculele (un dans războinic de origine africană), muzică tradiţională braziliană, samba de roda, petrecere braziliană.

Program eveniment 17.09.2016

12:00 – 12:30 Deschiderea evenimentului, prezentarea invitaților: Asociatia Sportiva „K-NOI” (Grupul Capoeira Brasil Romania) din Iași și Asociația Club Sportiv Capoeira FIT din Suceava (Capoeira Suceava – Grupul Capoeira Brasil)

12:30 – 13:00 Prezentarea instrumentelor tradiționale, seminar de muzică

13:30 – 14:00 Capoeira, seminar de dans brazilian

14:30 – 15:00 Pauza

15:00 – 15:30 Maculele – dans tribal african, roda de maculele

15:30 – 16:30 Spectacol de Capoeira

Detalii pe pagina evenimentului – aici.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. MARCEL spune

    CE IS si SV ! Daca vor sa fie ceva Marcant TREBUIA sa l Invite Pe DUSTIN HOFMAN sa le arate El Scheme de CAPOIERA , pe care le executa In SOCRU de COSMAR , cu adversar ROBERT de NIRO .

    1. stefan spune

      Mai e si un film mai nou- „Get hard” cu Will Ferrell!E tare , intr-adevar, si Dustin Hoffman…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate