Accident pe DN2

1

În ziua de 16 februarie, în jurul orei 12.30, pe DN 2, în afara localitătii Săbăoani, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a două persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce C. Cezar, de 36 de ani, din orasul Salcea, judetul Suceava, conducea un autoturism pe DN 2, din directia Iasi spre Roman, în afara localitătii Săbăoani, judetul Neamt, circulând pe banda de lângă axul drumului, nu a păstrat o distantă regulamentară fată de un autoturism, care era condus în fata sa de D. Ana, de 35 de ani, din comuna Săbăoani, judetul Neamt, aceasta reducând viteza pentru a efectua viraj stânga si a intrat în coliziune cu acesta. Din accident a rezultat rănirea usoară a două pasagere din primul autoturism: C. Dorina, de 36 de ani, din orasul Salcea care a suferit un traumatism bazin, traumatism coloană cervicală, luxatie sold stâng si A. Loredana, de 20 de ani, din municipiul Suceava, care a suferit un traumatism piramidă nazală si un traumatism cot drept. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. company offshore spune

    Mai multe masini s-au ciocnit pe DN 66A din cauza ghetii de pe carosabil.Si comandantul Politiei din Petrosani Titel Bragaru a fost la un pas de a intra intr-un carambol cu mai multe masini ce s-a produs vineri dimineata din cauza carosabilului alunecos la intrarea in municipiul Petrosani dinspre Defielul Jiului. In toate incidentele cauza a fost neadaptarea vitezei la conditiile de trafic. In jurul orelor 8 dimineata pe strada Livezeni la intersectie cu strada Sasa ca urmare a apei care se scurge pe carosabil si care a inghetat s-au produs doua accidente soldate cu pagube materiale cu cate doua masini implicate produs accident.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate