Rușine mare se va abate peste Piatra-Neamț – Este aproape gata hala principală de la piața centrală

25

În curând va fi gata reconstrucția Pieței Centrale care a ars în condiții foarte misterioase. Prost administrată, cu instalații electrice improvizate și cu foarte multe probleme, piața care s-a făcut scrum era administrată la acea vreme de un individ pe numele Valentin Mîțu. Deși cu toții ne-am dat de ceasul morții să înțelegem cum a ars piața și discuțiile pe această temă au fost de maxim interes public, autoritățile locale l-au protejat în mod exagerat și complicitar pe acest individ care nu a apărut nici măcar într-o conferință de presă să spună că regretă că s-a făcut scrum piața pe care o administra. Mai mult de atât, administratorul pieței, Mîțu Valentin, nu a primit nici măcar o minimă sancțiune după tragicul eveniment.

Ei bine, acum, piața e aproape gata și, ce să vezi, în continuare are același administrator, Valentin Mîțu, care probabil își va face din nou același restaurant deținut prin interpuși, în piața care a ars sub administrarea lui. Niciun consilier local nu are curajul să ridice problema schimbării acestui director de piață care e clar că nu mai are ce căuta în calitate de administrator al acestui obiectiv, niciun alt ales local nu are curajul să zică nimic, conducerea URBAN-ului ce deține piața, de asemenea, vorbește în șoaptă de acest subiect, dar nu ia nicio măsură. Aleșii locali PSD, PNL, ALDE, PMP și care or mai fi stau preș când e vorba de administrarea pieței, iar redeschiderea ei cu același administrator care era atunci când a ars este cea mai mare rușine pentru municipalitate și cel mai mare afront adus pietrenilor.

Totuși este de remarcat modul absolut spectaculos în care acest administrator este ținut în funcție și nimeni nu are curajul să-i ceară demisia.

Domnule Valentin Mîțu, vă rugăm frumos: demisionați! Ofensați pe toată lumea prin rămânerea în funcție. Dacă nu demisionați de rușinea pietrenilor, măcar înțelegeți că le faceți probleme tuturor celor care vă susțin în funcție. Măcar din respect pentru cei care v-au făcut mare administrator de piață, dați-vă demisia.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
25 Comentarii
  1. Katy Florescu spune

    tare va mai place sa va bagati peste altii dati anunt la mica puplicitate asta e camatarie nu face nimeni caritate

  2. Valentina Amariei spune

    Oare stiti d le Iulian Luca ca noi aveam depusa in contul Urban SA suma de sute de lei reprezentand garantia pt spatiul ocupat adica luna august incendiul a avut loc in iulie …..

    1. Iulian Luca spune

      …ati dat bani pentru un spatiu care nu mai exista doamna?!..

    2. Valentina Amariei spune

      Deci noi tot timpul aveam depusa o chirie in avans deci pt luna august chiria era platita .E corect sa stai cu chirie la cineva sa ti se distruga bunurile si sa nu fie nimeni tras la raspundere ?…..

  3. Valentina Amariei spune

    Nimeni din conducerea pietei fostul Urban S.A. n – a zis un cuvant despre ” unde au mers banii de pe asigurare ” noi am primit raspuns dupa un an de la Tribunal ca firma este in faliment si nu mai avem nici un drept …….

  4. terente revine! spune

    INTRUN oras care se afla in mainile mafiotilor nu poate face ordine nimeni,numai o reglare de conturi intre grupari poate duce la inlocuirea bosuluii.peste tot unde te duci si vezi ceva mai deosebit si intrebi cine e bosul apare numele de mafiot sau interlop.poate baietii care au cutreierat europa si au ceva experienta mai poat schimba mafia.noi locuitorii acestui oras am devenit piese miscatoare.ne miscam dupa cum ne manipuleaza papusarii.pregatirea adevarata.seriozitatea si bunul simt au devenit nonvalori.tupeul,obraznicia evaziunea si furatul legal de la buget sunt noile embleme ale capitalismului salbatic.GRAV ESTE CA TOTI STIM DAR NU LUAM ATITUDINE DECAT SPORADIC.

  5. Dan spune

    Se pare ca e susținut necondiționat de multi mafioți din Piatra Neamț. Și știm cine-s mafioții. Degeaba se tipa ca votam numai mafioți, dacă numai ăștia ies la înaintare când e vorba de alegeri. Pe cine sa votezi?

  6. Andrei Lucian spune

    Parca ati spune ca e BLESTEM /MOLIMA… :))

  7. Iulian Luca spune

    ..inclusiv..plangere penala…

  8. Iulian Luca spune

    Va fi dat afara!

  9. Petre Cojoc spune

    Observat că nu v-a plăcut comentariul, așa că nu voi mai comenta niciodată nimic și am să opresc și postările voastre!

    ADMIN: Va rog comentati fara injurii si fara incitari la violenta…

  10. Katy Florescu spune

    probabil s-a lipit cu picatura de scaun ia verificati nu-i nimeni de neanlocuit

  11. Mugur B. Punct spune

    La vremuri *noi* tot noi….

  12. Petre Cojoc spune

    Corb la corb nu-și scoate ochii, în contextul actual: escrocii se acoperă unii pe alții!
    Că doar n-o să mă contraziceți ca domnii consilieri sunt monumente de cinste!

  13. FLORIN spune

    E aceeasi administratie care a devalizat acest oras.

    Aceasta administratie a fost re-validata de turma de analfabeti care populeaza acest oras.

    Deci,omu are tot dreptul sa ramina in functie.

    Cei care ar trebui sa-si dea demisia este populatia analfabeta indolenta pupatoare de ciolane si admiratoare de tigani adica cetatenii din acest oras care au votat si voteaza de 20 de ani numai hoti la aceasta Primarie.

    1. Andi spune

      Ce bine ca mai avem si pe cineva in oras care nu este chiar analfabet ca tiganii(cetatenii) si este la un nivel mult sub al celor care sunt analfabeti dar nu se dau in spectacol ca domnia sa.

  14. Valentina Amariei spune

    Poate va fi o conferinta de presa si vom afla de la ,” noul ” administrator ce s a intamplat cu adevarat atunci ……

  15. maria spune

    Domnule ziarist
    Cred ca deja ţiai facut un duşman feroce
    Acest om conduce jumatate din orasul Piatra Neamţ
    Nici macar dracul nu are curaj sa piscuie în faţa domnului Mîţu

    ADMIN: Trebuie sa spună cineva lucrurilor pe nume …

  16. Valentina Amariei spune

    Stie de ce a ars piata cea mai moderna din tara stie de ce amaratii care au pierdut ultimul banut n au gasit un cui macar in urma incendiului,stie de ce nu am primit nici un leut pt pierderea suferita cu toate ca chiria spatiului unde aveam activitate era platita si pt luna urmatoare ,stie cati rau platnici erau si care n au mai platit niciodata restantele …..,

  17. Emilia Deiasi spune

    Nu pleaca nici sa vrea!…a dat de mancare la generatii de directori si agarici care s.au perindat la Urban !..in restaurantul si biroul lui s.au discutat marile probleme!…face parte din angrenajdeci ramane!…

  18. Ion Lungu spune
  19. Silviu Dumitran spune

    Ăsta I buna de Cronica Carcotasilor!!

  20. Oli spune

    Cum se face ca numai nenorocitii ne conduc tara?

  21. anonim spune

    Omul stie multe,asa ca va ramane…….forever.

  22. Iulian Dochita spune

    Brânza bună in burduf de câine….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate