Un tanar cinstit

0

stiri neamtMiercuri 09.02.2011, în jurul orelor 16.00, jandarmul caporal Rădoi Claudiu Andrei, aflându-se în Oficiul Poştal de la Gară a găsit pe tejghea un portmoneu în care se aflau documentele unei femei, aproximativ 200 lei şi carduri bancare. A întrebat lucrătorul poştal care se afla la ghişeu dacă ştie ceva despre portmoneu şi în prezenţa acesteia l-a deschis pentru a vedea  cui aparţin documentele şi banii.

În timp ce verificau conţinutul portofelului în Oficiul Poştal a intrat grăbită o doamnă ce a întrebat dacă nu a găsit cineva un portofel căci dânsa a achitat o factură acolo şi nu îşi mai aminteşte ce a făcut cu acesta după ce a plătit. A răsuflat uşurată când i s-a înmânat portofelul, înăuntru fiind documentele şi toţi banii.

R. Viorica, lucrător poştal:”L-am felicitat pe tânăr pentru cinstea de care a dat dovadă prin gestul pe care l-a făcut, îi era foarte uşor să ia portofelul şi să plece. Bravo lui!”

Rădoi Claudiu Andrei are 23 ani şi este elev la Şcoala de subofiţeri Jandarmi Fălticeni promoţie 2009 şi în această perioadă este în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ, la Detaşamentul de Jandarmi Mobil. Pe perioada practicii i s-a aprobat să facă naveta cu trenul către localitatea de domiciliu Podoleni, iar în ziua respectivă a intrat la oficiul Poştal deoarece primise prin intermediul acestei societăţi bani de la o soră ce munceşte în străinătate.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate