Accident auto frontal surprins de o cameră de luat vederi la Piatra-Neamț

17

Mai devreme vă prezentam un accident la care șoferul vinovat a fugit de la fața locului ( click aici pentru articol ).
Accidentul a fost filmat de o cameră de luat vederi montată pe mașina unui participant la trafic, care ca prin minune a scăpat să nu fie și el surprins de același maniac care gonea, se presupune beat, și a scăpat mașina de sub control.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
17 Comentarii
  1. Mihai Mihaita spune

    Si accidentul de la Ciohoarani tot de un bou cu B a fost provocat . Asa ca dragi amatori invatati sa conduceti si apoi papati ….excremente….

  2. anonim spune

    Vopseauna de pe trecere + umiditate = aderanta redusa, adica cauciucul luneca foarte usor pe acea vopsea rosie, solutia este buna pentru vezibilitate dar nu si pentru precipitatii, sa vezi ce distractie o sa fie la iarna cand se va forma gheata. Cele doua treceri sunt foarte apropiate una de alta + nu am vazut un semn care sa indice care este drumul cu prioritate, cum este cel de la cimitirul Borzogheanu. Renaultul avea numar de Suceava ceea ce inseamna ca nu prea a trecut prin Piatra Neamt. Sa recunoastem sunt foarte multi soferi care conduc ca melcii fata de alte orase. Iar cele mai multe accidente le-am vazut la noi. Cam asta se intampla cand nu este fluedizat traficul, adica nu au toti acelasi stil de condus.

    1. gigiduru spune

      Da’ semnul cu cedeaza trecerea sau STOP il vezi? Ori acolo unde nu e semn, ai auzit de prioritatea de dreapta?

  3. Mihai Mihaita spune

    Faza e cele mai dese sunt la B

  4. Mihai Mihaita spune

    In 2 zile ,3 accidente provocate de cine ? Soferi amatori cu B. Deci q.e.d. 5 milioane in 42 de ani ,normal daca ati mers doar in week-end. Pot trage apa dupa replica dumneavoastră Cazan,cea cu numărul de kilometri. Realitatea o vad zi de zi cand trebuie sa mă apar de voi pentru ca nu stiti sa mergeti pe drum si risc sa nu ajungă acasa din cauza voastră.

  5. Mihai Mihaita spune

    La mai mult de 30 te arunca in afara curbei forta centrifugă. Dar retardatii cu B-ul de unde sa stie. Ei stiu sa meargă cu luminile stinse cand e vizibilitatea redusa ,sa semnalizeze aiurea in giratoriu,sa nu semnalizeze cand trebuie, sa facă stanga la iesirea de pe Strada Pietei când ei au Oprire si Obligatoriu DREAPTA,stiu sa raga atunci esti pe cale sa te urci pe ei din cauza lor. Asa ca multa…._|_ tâmpiților cu B .

    1. Mex Mex spune

      Retardatii cu B-ul?

    2. Gigi Cazan spune

      Eu cred ca retardati sunt cei care ii cred retardati pe cei cu „B”-ul! Puiule, am numai „B”-ul, am condus peste 5 milioane de km in 42 de ani, pe 4 continente, si nu am avut niciun accident! Iar prostie mai mare ca asta cu forta centrifuga care te arunca afara la 3okm/h, nu am auzit! Desigur, exista o forta mica, dar nu sa te arunce afara! Am intrat si cu 90, si cu suta, dar conteaza abordarea curbei, trebuie sa intri cu o viteza x in curba si sa accelerezi la jumatatea ei ptr a iesi! Daca decelerezi, te arunca! Nu te mai da cocos!

      1. guta spune

        moshule lungeste numarul de ani sa te cred cu 5 milioane de km

    3. Gelu Prodea spune

      nu sunt asa de periculosi cei ce au categoria b,cat aia de se dau profesori la volan,si nu toti bineinteles ,unii cu C sau C,D.Acestia produc cele mai urate accidente,nu cu 3 pasageri ,ci de la 8 in sus.

    4. valeria spune

      deja daca te ascunzi in spatele unui fb fals …e clar!!!!!!….pune ti fata cand faci asemenea comentarii,sau stiind aberatiile care le debitezi o faci mai biine cu perdea …pfffff

    5. gigiduru spune

      Toti cei cu D merg cu farurile stinse, asa ca sa mai luam o pauza.

  6. Constantin Loghin spune

    Inconștienta din trafic

  7. Loredana Elena Barsan spune

    Viteza si conditiile nefavorabile duc la asemenea accidente

  8. Mex Mex spune

    Foarte periculoasa acea trecere de pietoni. Mai toti care vin dinspre gara au viteza. Acolo ar fi necesare dispozitive pentru reducerea vitezei.

    1. gigiduru spune

      Sa mori tu… Si care ar fi dispozitivele alea? Poate un sant cu apa…

  9. Cezar spune

    Tutzi casa ma.tii cu renault-ul ma.tii ….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate