Cine nu mai produce gunoi menajer la Piatra-Neamț

5

Dintre zecile de firme care nu produc gunoi menajer în acte, adică dacă produc îl aruncă ilegal, ori în tomberoanele din cartiere, ori în alte locuri, vă mai prezentăm un set în ideea că poate, ușor ușor ne civilizăm și asociațiile de locatari nu o să mai plăteasca tone de gunoi pentru cei care sunt „băieți deștepți”.
– Giorgia Boutique – zero grame gunoi menajer în ultimul an
– Adasa Topstil *spălătoria Torent  – zero grame gunoi menajer în ultimul an
– Clinica Sante – zero grame gunoi menajer în ultimul an
– Valrodim Impex *restaurant + cofetarie – zero grame gunoi menajer în ultimul an
– Damaris *market – zero grame gunoi menajer în ultimul an
– Clem Divert *fostul restaurant Bells – zero grame gunoi menajer în ultimul an
– Matcon *spălătorie auto Delphin – zero grame gunoi menajer în ultimul an
– Ceremonia *restaurant – – zero grame gunoi menajer în ultimul an

Și lista nu se oprește aici. Îi vom prezenta pe toți, pe rând și când terminăm o luam de la capăt, până când cetățenii din Piatra-Neamț vor plati doar gunoiul pe care îl produc, nu și gunoiul altora.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
  1. elena spune

    Idea de a pune tomberoanele in fata blocurilor a fost cea mai proasta idee, cu atat mai mult cu cat, pe langa ele, vin proprietarii de caini sa ii scoata la…aer. Blocul nostru, G6 de pe Dimitrie Leonida este dovada vie a wc-ului cainilor de la G7.

    Pentru a face un schimb de experienta, propun mutarea tomberoanelor si in fata la G7, ca proprietarii de caini de aici sa-si expuna si in fata apartamentelor lor multitudinea de fecale.
    Felicitari Primariei pentru ideea deosebita si felicitari proprietarilor de caini de apartament din G7 pentru nesimtire!
    Apropo! Nu calcati prin iarba de langa G6! Veti avea noroc la LOTO!

  2. stefan spune

    Repet, cum au autorizatii de functionare fara contract de salubritate?!

  3. daniel spune

    Ce se intampla in aceasta situatie ? Cum se finalizeaza constatarile dvs ? Ia cineva vreo masura ? Sunt situatii, semnalate de catre dvs, in care ar trebui sa se autosesizeze asociatiile de proprietari in zona carora fubctioneaza astfel de agenti economici si care depoziteaza gunoiul la tomberoanele noastrt si pe care il platim noi ! Face cineva ceva ? NU ! Este ceva timp de cand ati semnalat aceste nereguli si. de ex. Asociatia de proprietari nr.4, de pe str. M.Eminescu, la tomberoanele proprietarilor din zona unde depoziteaza gunoiul cei de la barul ZE GERMANS, nu a luat absolut nici o masura, nici macar nu i-a intrebat unde depun gunoiul care se produce zi si noapte si pe care il platim noi, proprietarii ! VA RUGAM SA DUCETI LUCRURILE MAI DEPARTE, IN SENSUL DE A VERIFICA SI MODUL CUM ISI FAC DATORIA CEI IN DREPT, PRIVIND ACEASTA PROBLEMA ! Din pacate, sunt f multe probleme incorecte si chiar nelegale care se consuma in societatea noastra, fara a se lua masurile necesare impotriva celor care abuzeaza cetatenii in multe feluri. Asteptam reactia dvs ! Multumim !

  4. maria spune

    Verifica firmele de pe str gara veche
    Zero barat

  5. Elena Radu spune

    Bravo,multumesc,bine ar fi sa aveti putere sa reusiti !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate