Doar la Neamț se poate asfalta un drum care s-a surpat

12

Pe drumul ce face legătura dintre Bicaz și Poiana Largului drumul este surpat pe mai multe porțiuni. Diferențele de nivel dintre planul drumului și zonele surpate sunt pe alocuri mai mari de un metru. Cu toate acestea, în cea mai mare bataie de joc posibilă, în loc să se consolideze drumul unde nu poți să mergi cu mai mult de 10 km la oră, cineva s-a gândit să asfalteze zonele prăbușite din șosea.
Ce bătaie de joc mai mare față de banii publici poate să existe? Să se asfalteze un drum surpat…

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
12 Comentarii
  1. Daniel spune

    Nu stiu cum de s-a facut asta, dar stiu ca CNADR nu vrea sa bagi bani in DN15. S-au revoltat oamenii, s-au revoltat primarii, situatia a ramas la fel. si acum va revoltati ca s-a asfaltat un drum surpat. Cred ca nu intelegeti ca nimeni nu da bani sa se refaca drumul si oamenii fac ce pot face. Atata tot. Eu ma bucur ca s-a facut macar atat. Acolo era dezastru. Desigur chestia asta va tine exact de cati bani s-a bagat. Dar situatia de acolo e de ani buni si tot degeaba. Chiar sa scrieti saptamanal, tot nu s-ar schimba nimic. Asa ca e e mai bine decat nimic. E exact ca in Romania de azi, carpesti de cati bani ai. Si asteptam ca nepotii sa poata circula pe autostrada.

  2. Bengescu Emanoil spune

    Dl. ADMIN, parca saptamanile trecute puneati in carca exploatatorilor si silvicultorilor stricaciunile de pe DN15 iar acum spuneti altceva ca ar fi surpari in zona. Cand sa va credem ?

    ADMIN: Pai soseaua aia s-a surpat pentru ca mergeau localnicii cu bicicletele sau pentru ca treceau unii cu camioane de 50 de tone ?

  3. dan spune

    astra asa fac pe ruta asta , nu au nici o lege? nu.i trage nimeni la raspundere???

  4. MARCEL spune

    BINE DOMNU ADMIN dar inainte de Campania Electorala ! fosta Conducere a CJ NEAMT a Promis , a anuntat ca vrea sa Dezvolte acea zona , sa intreprinde ceva asocieri ptr un Turism Modern ! Aceasta e o Dovada ,in ceea ce priveste Si CAT de BUNI Ori NEBUNI vor fi urmatorii Ani ! ca tot era un Sondaj Prin Ziar , legat de acest aspect . CUM vedem urmatorii Ani .

  5. Gherghin Nicu spune

    Ar fi frumos sa nu mai plateasca nimeni taxa de drum.

  6. Jon spune

    Aia de la CNADR ar trebui luati la niste buru buru, ca e drum national si platim vigneta pentru el. Mi se pare normal ca tot ei sa se ocupe si cu reparatiile si modernizarile acestor drumuri.

  7. Eu spune

    O mizerie de drum. Ferească domnu sa ai drum din Piatra Neamț pana la Vatra Dornei😈

  8. Anisoara Grumazescu Padurariu spune

    Sa veniți să vedeți asfaltul de la Păstrăveni către Lunca Moldovei. Nici 3km de asfalt „turnat” suflat numai de două săptămâni si deja suntem la balastul găurit. Bravo meseriașilor!!!!! Bătaie de joc față de locuitori.

    1. Adrian Botezatu spune

      Unde ai vazut tu asfalt intre Pastraveni si Lunca Moldovei???? Daca esti paralela cu fenomenul nu te mai baga in seama.

  9. Adi spune

    Nu știu daca ați văzut reparațiile de pe fermelor unde denivelările sunt la fel ca înainte

  10. FLORIN spune

    Mare lucru.

    Alta bataie de joc…

    In Piatra Neamt s-au furat 100 de milioane de euro si nu este nici o ancheta.

    Nimeni nu este condamnat sau anchetat.

    Pina cind aceasta populatie imbecila nu va intelege ca daca nu iese in strada nu se va schimba nimic iar hotiile vor continua la nesfirsit pentru ca nu are cine sa-i opreasca….NU SE VA SCHIMBA NIMIC.

    Peste 20 de ani vom vorbi de aceleasi lucruri.

  11. Vasile Paduraru spune

    Daca nu raspunde nimeni de lucrare si de bataa de joc asa se va intampla incontinuare !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate