Fetiță de 3 ani, accidentată de un șofer beat

1

În ziua de 18.10.2015, în jurul orei 13.00, pe b-dul Decebal a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea unei minore de 3 ani, din Piatra Neamţ.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 46 ani, din Piatra Neamţ, conducea un autoturism pe B-dul Decebal, a surprins şi accidentat o minoră de 3 ani, care a traversat aleea dintre o bancă comercială şi blocul A1 în fugă, scăpată fiind de sub supravegherea mamei sale. Conducătorul auto a transportat victima împreună cu mama sa la Spitalul Județean Neamţ, iar după efectuarea investigaţiilor medicale acesta a părăsit unitatea medicală, fără a anunţa organele de poliţie despre eveniment. În momentul depistării de către poliție, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea sub influenţa alcoolului.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Ion Românu' spune

    Robert, ai idee ce tâmpit a propus si ce prost a aprobat „cocoasele” in numar de 7 de la 1 Mai pana la iesirea din oras spre Bacău? Sunt treceri de pietoni pe care trece un om la cateva zeci de minute. S-a strangulat intrarea in oras, zgomot la frânare si accelerare, trepidatii cand trec masinile grele, pivoti stricati… O campanie cu radarul politiei ar fi avut un mai mare succes. Dupa 1-2 amenzi niciun sofer nu ar mai fi trecut de 50km/h fiindca, de regula cam aceiasi oameni circula in zona. In alta ordine de idei, pentru tampeni asta au avut bani dar pentru cateva galeti de asfalt sa acopere craterele din intersectia Gara si pe alte străzi unde iti tipi masina nu s-au gasit?!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate