22 de copii intoxicați la grădinița din Girov – Neamț

1

Autoritățile tac și nimeni nu spune absolut nimic după ce în această dimineață 22 de copii din Grădinița Căciulești – Girov s-au intoxicat și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Nu știm câți sunt acasă, câți la spital, câți în stare gravă. Totul e trecut sub tăcere. scoala girov
Se presupune că micuții s-au intoxicat de la sursa de apă, care este una proprie, dintr-un puț din zonă, școala nefiind racordată la rețeaua de apă/canal a companiei județene Apa Serv. Surse din primărie arată cu degetul spre alimentele de la programul ”cornul și laptele” iar surse din școală amintesc și de dezinsecția făcută recent.
Așteptăm cu interes ca autoritățile nemțene să dea un comunicat de presă măcar. E vorba totuși de 22 de copii, nu de 3 găini.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. gigi spune

    Ce scoala neracordata la reteaua de apa canal Apaserv? In localitate nu exista retea de apa canal. Se traieste ca in vremurile de odinioara, cu apa de la fantana. Care are noroc si nu i-a secat fantana din cauza secetei. Sau a balastierei de pe Cracau. Sa traiasca cei din conducerea primariei care se intereseaza doar de binele lor, nicidecum al comunitatii. Poate se iau masuri si va ajunge apa la caciulesti in cincinalul care vine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate