În ultimele 2 zile în județul Neamț s-au produs trei accidente rutiere

0

În ziua de 23 septembrie, orele 15.15, Poliția municipiului Roman a fost sesizată despre producerea unui accident rutier pe strada Tineretului. În urma investigațiilor, se pare că în timp ce o femeie de 41 ani din municipiu conducea un autoturism pe strada Tineretului a surprins și accidentat ușor un minor de 12 ani care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii, prin loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure.
În cauză cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În ziua de 23 septembrie, orele 16.36, Postul de poliție Farcașa a fost sesizat despre producerea unui accident rutier pe DN 17B. În urma investigațiilor, se pare că în timp ce un bărbat de 43 ani din Borca conducea un autoturism pe DN 17B, nu a adaptat viteza la condițiile de drum,a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu o stâncă situată în afara părții carosabile. Urmare a producerii accidentului autoturismul s-a răsturnat iar conducătorul auto a fost rănit ușor. În cauză a fost întocmit dosar penal.

În dimineața zilei de 24 septembrie, orele 03.45, pe strada Bistriței din Piatra Neamț s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. În urma investigațiilor, se pare că în timp ce un bărbat de 34 ani din municipiu conducea un autoturism pe strada bistriței, nu a adaptat viteza la condițiile de drum,a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un stâlp ce aparținea unei societăți de distribuție de energie. Urmare a producerii accidentului conducătorul auto a fost rănit ușor. În cauză a fost întocmit dosar penal.

sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate