Deschidere de an școlar la Colegiul Național Petru Rareș și Școala Gimnazială ”Daniela Cuciuc”

2

Pentru Colegiul Național Petru Rareș și Școala Gimnazială ”Daniela Cuciuc” din Piatra-Neamț începutul de an școlar a fost un moment de sărbătoare. La cele două festivități de deschidere a anului școlar a fost prezent și primarul interimar al municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic.
Aflat în fața mulțimii formate din sute de elevi, părinți, bunici și profesori, edilul orașului a făcut următoarele urări: ”E un moment de început, în care pornim cu încredere, cu speranță, cu visele pe care vrem să le îndeplinim”.
De asemenea, primarul a ținut să menționeze în fața celor prezenți și buna colaborare care există între instituția primăriei și unitățile de învățământ din județul Neamț. Am să vă spun, foarte pe scurt, de buna colaborare dintre instituția Primăriei și toate unitățile de învățământ. La finele anului școlar trecut am avut o întâlnire cu directorii unităților de învățământ, unde am vorbit despre problemele din școlile din Piatra Neamț. Ele sunt centralizate; o mare parte au fost deja soluționate, iar celelalte urmează să fie rezolvate. Primăria Piatra-Neamt are în plan atragerea de fonduri europene pentru modernizarea unităților de învățământ”.
Chiar dacă această zi a stat sub semnele bucuriei și emoției, nu trebuie să  uităm că elevii, copiii care încep astăzi un an nou școlar, reprezintă adevărata  investiție în viitor.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. cristu spune

    Lasati conducerea scoli sa-si faca treaba si mai terminati cu anonimele,barfa si reclamatiile la inspectorat.Este spre binele copiilor nostri linistea in scoala.Daca nu va convine ceva de ce nu va duceti in audienta sa va spuneti doleantele.

  2. Crudu Ela spune

    Prezenta domnului primar la Scoala „Daniela Cuciuc” a fost incununata apoi de o primire „extraordinara” a elevilor clasei a V-a, intr-o clasa cu jumatati de draperii, cu bancile pline de gunoaiele fostilor elevi din anul scolar 2014-2015 si… cu usa donata de scoala… care astepta parintii sa achizitioneze balamale, spuma poliuretanica si sa o monteze. Si ca si cand nu ar fi fost suficient, la reprosurile parintilor, o femeie de serviciu le-a raspuns obraznic: „Vrei curatenie, plateste! Doamna director, obosita dupa deschiderea oficiala, a trimis in clasa situata la etajul al II-lea pe directorul adjunct ca sa verifice daca se confirma plangerile parintilor. Acesta este respectul datorat elevilor si parintilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate