Convocare ciudată A.G.A. Apa Serv

3

Azi are loc undeva, nu se știe unde, posibil la Consiliul Județean, un fel de ședință unde sunt convocați membrii AGA Apa Serv. Ciudățenia este că Adunarea Generala a Acționarilor a fost convocată nestatutar și nimeni din inițiatori nu își asumă convocarea.
Pe surse am aflat că se vor pune în discuție ultimele probleme de la Apa Serv, adică accidentele de muncă, întreruperi în furnizarea apei, etc. în scopul de a se cere socoteală și explicații membrilor Consiliului de Administrație. În funcție de cum răspund cei din CA vor fi lăsați în continuare pe poziții cu angajamentul de a lua măsuri ”legale” care să ducă la schimbarea conducerii Apa Serv, iar cei din CA care manifestă rezistență la înaintare vor fi înlocuiți cu alții care să lucreze în interesul cetățeanului (încă nu ne este clar cum îl cheamă pe cetățean).
Problemele de acest gen se datorează în special slabei dotări cu electrocasnice pe care o au unii politicienii nemțeni. Lipsa televizoarelor din casele acestora este singura explicație a faptului că unii nu văd ce se întâmplă în această țară și nu înțeleg că trebuie să se oprească.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. marcela spune

    peste tot ,interese si aranjamente !

  2. Maria spune

    SCHIMBARILE DIN FUNCTIE CE SUNT PUSI POLITIC SUNT NECESARE
    NE MAI TREBUIE SI PERSONAL CALIFICAT PE UN ANUMIT DOMENIU

  3. DAMIAN spune

    INCA DIN „89 TRAIM SUB BLESTEMUL SCHIMBARII SI NU SE STIE CAT VA MAI DURA. DAR PANA LA URMA, DACA STAM SA JUDECAM DREPT, SCHIMBAREA S-A PRODUS, DAR IN FAVOAREA CELOR MAI INSETATI DE A LUA DELA GURA ALTORA.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate