Postare cont personal Facebook Klaus Iohannis

1

În această seară președintele României a transmis un mesaj pe pagina personală de Facebook, mesaj din care noi deducem că va urma o perioadă foarte agitată pentru politica din România.

Astăzi este o zi tristă pentru democrația din România. Prim-ministrul Victor Ponta a avut la dispoziție trei variante de reacție. Prima ar fi fost să demisioneze și să se pună la dispoziția justiției. A doua variantă era să-şi convingă colegii din majoritatea parlamentară să încuviinţeze urmărirea penală, să se pună la dispoziţia procurorilor şi a judecătorilor şi să dovedească că este, aşa cum spunea, nevinovat. Dacă aşa s-ar fi întâmplat, probabil nici nu l-aş fi suspendat din funcţie şi, cu siguranţă, împreună cu reprezentanţii justiţiei, s-ar fi găsit modalităţi de judecare pentru a lămuri foarte repede problema, fiindcă este una extrem de importantă. Prim-ministrul Victor Ponta n-a avut curaj să facă acest lucru. A ales în schimb a treia variantă, cea mai proastă, s-a folosit de influenţa pe care o are din calitatea de prim-ministru şi a solicitat majorităţii parlamentare să nu încuviinţeze urmărirea penală. Parlamentul a executat ordinul.

Klaus Iohannis

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Marius spune

    „Președintele Klaus Iohannis a beneficiat de o încredere imensă din partea românilor din diaspora, dar se pare că lanțul de iubire s-a rupt. Mai multe organizații românești din diaspora i-au trimis lui Iohannis o scrisoare deschisă în care îi cer să renunțe de urgență la consilierul personal, Mihai Răzvan Ungureanu.” Iohannis = PDL . Romani v-ati luat tara(PDL-ul) inapoi !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate