Camera de Comerț și Industrie Neamț organizează noi târguri și expoziții

1

Camera de Comerț și Industrie Neamț organizează în perioada imediat următoare mai multe târguri și expoziții.
În perioada 20-24 mai se va desfășura la pavilionul expozițional municipal Târgul de Îmbrăcăminte și Încălțăminte ”Expo Fashion Piatra-Neamț.” Spațiul expozițional a fost mărit de organizatori. În cadrul acestui târg vor participa mulți producători de încălțăminte și îmbrăcăminte pentru sezonul de vară.
La sfârşitul fiecărei săptămâni pe toată perioada verii anului 2015 în Parcul Tineretului din Piatra-Neamţ vor avea loc târguri tematice. În perioada 21 – 24 mai găsiți flori, articole de artizanat și lucruri executate manual. În cursul săptămânii viitoare, 25-31 mai, se va desfășura evenimentul Lada cu zestre – târg de meşteri populari – organizat de Consiliul Judeţean şi Muzeul de Etnografie.

Programul integral al târgurilor și expozițiilor organizate de Camera de Comerț și Industrie Neamț este disponibil aici.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. xx spune

    Foarte interesanta schimbarea din parculetul din centru:in locul circiumilor insalubre populate de „indieni” acum flori,artizanat si ce o mai fi. Tineti-o tot asa!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate