Cineva ne uimește din nou cu promptitudinea sa

5

În cursul zilei de marți, 19 mai, în jurul orei 21, un cetățean nemulțumit al orașului Piatra Neamț ne aducea la cunoștință prin intermediul propiei pagini de Facebook faptul că transportatorii publici nu își mai respectă orarele sau traseele.

În mesajul său postat pe rețeaua de socializare, pietrenul nu a ezitat să menționeze și faptul că unele persoane din administrația locală par a fi interesate doar de ocuparea unei anumite funcții și nicidecum de sesizările sau cererile cetățenilor: „Domnilor si doamnelor din administratila locala, observ că sunteți interesați mai mult de cum să câștigati o funcție, nu să luați în seama cererile cetățenilor! Astăzi pe ruta Sarata – Peco în intervalul 19:10 – 19:50 nu a trecut nimic. Microbuzele alea „cu cai înaripați” nu mai trec și prin fața școlii 10. Cumva ați schimbat traseele și orele?” Suprinzător, la doar oră după publicarea acestor afirmații, răspunsul primarului Dragoș Chitic nu a întârziat să apară. Așa promptitudine… mai rar!
sesizare 2

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
  1. urat PSD spune

    Sergiu : pai tocmai asta incearca sa faca. Treaba pentru care este acolo. Sa rezolve problemele cetateanului. Si daca FB-ul este un canal de comunicare folosit de cetateni cu atat mai bine.

  2. Mos Craciun spune

    Si Stefan cel Tare facea la fel !

  3. Sergiu spune

    Eu zic sa mai lase facebook-ul si sa se ocupe serios de treaba. Intelegem ca a intrat in campanie electorala dar, faptul ca sta toata ziua pe fb nu ne impresioneaza prea tare.

  4. Lolita spune

    Rog primarul sa instituie o conditie obligatorie a fiecarui mijloc public de transport sa detina GPS cu inregistrare pozitie si ora de fiecare data cind sint in traseu si unde.

  5. V Andrieș spune

    Se știe că domnul primar e foarte activ. Ne ascultă și ne rezolvă doleanțele. Iar noi îi mulțumim pe această cale. Respect

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate