Dragoș Chitic sau Aurelia Simionică? Află cine va fi ales primar interimar la Piatra-Neamț!

10

Au început pregătirile pentru ședința în care se dorește schimbarea primarului interimar Dragoș Chitic cu Aurelia Simionică. Ședința începe la ora 13:00.

Ora 13.00:

Au venit să vizioneze ședința și Constantin Iacoban – președinte al CJ Neamț, Ionel Arsene – președinte PSD Neamț, Emilia Arcan – vicepreședinte al CJ Neamț, Ciprian Șerban – președinte PP-DD Neamț, Vlad Marcoci – deputat PSD Neamț, Stejărel Nistor -președinte PRM Neamț.

Ora 13.24:

Proiectul de hotărâre prin care s-a propus schimbarea din funcție a domnului Dragoș Chitic a fost respins cu 9 voturi pentru și 13 împotrivă. Dragoș Chitic rămâne primar interimar al municipiului Piatra-Neamț.

Ora 13.34:

Votul s-a desfășurat perfect legal, nefiind arătate buletinele de vot. Propunerea de înlocuire a viceprimarului Constantin Teodorescu a fost respinsă cu 9 voturi pentru și 13 voturi împotrivă.

Viceprimari în funcție sunt Constantin Teodorescu și Vasile Popescu.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
10 Comentarii
  1. Vali spune

    Important este să se facă ceva pentru orasul nostru… nu contează cine !!!
    Veniti oameni buni cu idei , nu cu insulte.

  2. eugenpopescu13 spune

    Sa mearga d- ul Chitic la cratita ca stiintific se spune ca cel mai bun bucatar este barbatu.Si oricum sansele dansului sunt minime

  3. eugenpopescu13 spune

    Dragâ Lolita si xx|Rang Senior nu va place ca o femeie a reusit sa faca lucrurile sa mearga in acest oras? Va place sa roadeti osul ce v- il arunca cei ce a ros ciolanu timp de peste 10 ani? Dupa alegeri nici ei nu o sâ mai aibã ce roade cã sa terminat ciolanu si nu o sa mai aiba ce sã vâ mai dea.Atunci o sa va rugati sa vina sa ne salveze cu mintea ei inteleapta si puterea de munca de care da dovada.

    1. Lolita spune

      @EUGEN Draga sa-i spui lui Simionica ce ti-a dat slujba de lingau si rozator de oase la poarta PSD-ului. Nu pot decit sa ma rog lui Dumnezeu sa-i lumineze mintea si sa nu mai votezi cu nimeni. Asa vei ramine muritor de foame daca nu stii sa ai o slujba independenta politic.

      1. Lolita spune

        sa-ti lumineze zisei de am vrut sa scriu, pardon de anal-fa-beata, dar cu timpul trece…

  4. Florin spune

    Ei de-acuma sa te tii ca vor trece cu totii la treaba. Va inflori orasul acesta precum alte orase in zece ani.
    Ar trebui sa facem poze/filmulete ca sa ne minunam peste ani de realizarile tuturor celor interesati de binele orasului nostru.

  5. privitor spune

    ce este interesant de remarcat este ca nici macar initiatorii proiectului nu au votat toti pentru demitere. asta dovedeste lipsa de coloana vertebrala. nu spun ca e bine sau rau de schimbat primarul. doar ideea in sine. nici macar cand hotarasc impreuna sa faca ceva nu reusesc

  6. legio spune

    In sfarsit o palma peste obrazul gros al armatei de PSD-isti nesimtiti. Nu stiu ce cauta Iacoban ( multe bube in cap) si Arsene la un vot al CL, inteleg ca Arsene isi cautaciorapi ,ca fara ei are interzis in pat ( ca si renumitul Zaroni) dar Iacoban ? Aceste loaze neocomuniste ,sant inebunite dupa primaria P N.

  7. xx spune

    Simionica! Da-ti demisia si din consiliul local si du-te la cratita,lasa primaria sa lucreze ca au destula treaba,Sau vrei cumva sa convoci saptaminal cite o sedinta de CL poate -poate din plictiseala sau neatentie sa te voteze primareasa? Ca de ales la alegeri normala niciodata

    1. Lolita spune

      Bine zis, alegeri normala niciodata. Adica si eu nu o vad pe Simionica normala, iar la alegeri, niciodata.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate