După ce a accidentat un pieton, a părăsit locul faptei

0

În ziua de 17.05.2015, în jurul orei 18.00, polițiștii Postului de Poliție Mărgineni au fost sesizați despre faptul că pe raza localității a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea unui pieton, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

Imediat au fost constituite mai multe echipaje de poliție care au verificat zona și în scurt timp a fost identificat și depistat conducătorul auto, un tânăr de 22 de ani, din Hoisești. Acesta a condus autoturismul marca Renault cu numere de circulație provizorii expirate pe drumul comunal și a acroșat un bărbat de 44 de ani, care se afla pe partea carosabilă, după care a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Tânărul este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Sursa IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate