„Naşterea lui Hristos în culoare şi armonie” la Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” Neamţ

1

Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” Neamţ vă invită joi, 15 decembrie 2011, de la ora 17.00, în Sala „Cupola”, la vernisajul expoziţiei de icoane ce reuneşte 32 de icoane realizate de plasticianul Daniel Ovidiu Stelescu şi mai tânărul său confrate Răzvan Ciprian Cozma – elev în clasa a IX-a la Liceul de Artă „Victor Brauner”.

Absolvent al Şcolii Populare de Artă, Daniel Ovidiu Stelescu este la a noua expoziţie, devenind o tradiţie ca, în prag de sărbători, să sporească bucuria veştii Naşterii Mântuitorului, prin lumina icoanei.

Momentul va fi întregit, într-un mod ce devine de asemenea tradiţie, de un buchet muzical compus din colinde interpretate de Corul „Cântec Sfânt” al Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” din Piatra-Neamţ, sub bagheta lui Cătălin Iosub şi de solista Alexandra Grigoraş, studentă a Facultăţii de Muzică din Piatra-Neamţ, acompaniată la pian de Ciprian Iacob, elev în clasa a XII-a la Liceul de Artă „Victor Brauner”.

Despre icoanele care vor înnobila Sala „Cupola” în perioada Sărbătorilor de iarnă va vorbi directorul Bibliotecii Judeţene, Constantin Bostan.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Jericho spune

    Interesanta tema expozitiei 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate